Едді ГІРН: «Джошуа налаштований більш рішуче, ніж будь-коли»

Бій-реванш відбудеться 20 серпня у Саудівській Аравії

Едді Гірн, промоутер колишнього чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF та IBO Ентоні Джошуа, відреагував на оголошення бою-реваншу між своїм клієнтом та українцем Олександром Усиком, що нині володіє вищезгаданими титулами.

«Ми дуже раді провести один із найбільших реваншів у надважкій вазі в історії боксу і дати Ентоні Джошуа шанс повернути те, що він втратив у Лондоні у вересні минулого року. Все поставлено на карту в цьому бою за звання чемпіона світу в надважкій вазі. Ми знаємо, що Олександр Усик - чудовий боєць, і ми бачили це минулого разу, але я знаю, що Ентоні Джошуа налаштований більш рішуче, ніж будь-коли.

Було величезним успіхом провести реванш Ентоні Джошуа з Енді Руїсом-молодшим у Саудівській Аравії в 2019 році, і ми з нетерпінням чекаємо на можливість знову попрацювати з цією країною, щоб організувати цю історичну подію. Тож, без сумніву, всі погляди світу будуть прикуті до рингу в суботу, 20 серпня. Це історія спокути, і зворотний відлік починається прямо зараз», - сказав Гірн.

Бій-реванш має відбутися 20 серпня у місті Джидда, Саудівська Аравія. Перший поєдинок виграв Усик за очками.

Денис Шаховець Джерело: The Ring
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 04:54 7

Також Луїс відзначився гольовою передачею на Лео

Коментарі