Переліт в Дублін та тренування. Збірна України переключається на Лігу націй

Синьо-жовті провели перше тренувальне заняття в Ірландії

6 червня, наступного ранку після фінального поєдинку плей-офф відбору ЧС-2022 з Уельсом (0:1), збірна України виїхала до аеропорту.

Об 11:30 збірна України вилетіла з Кардіффа до Дубліна, де зіграє свій перший матч у новому розіграші Ліги націй. Політ над Ірландським морем, що розділяє острови Великої Британії, тривав 50 хвилин. Із летовища збірна традиційно попрямувала до готелю: українці зупинилися в Radisson Blue на околиці Дубліна.

Відпочивши три години, команда вирушила на тренування, що відбулося на одному з полів кампусу Університетського коледжу Дубліна UCD. У кампусі мешкає понад 30 тисяч студентів, а спортивний центр налічує 13 полів для різних видів спорту, сім з яких - натуральні газони для футболу, одне - для регбі, а ще три - для найпопулярнішої ірландської гри, гельського футболу.

6 червня у вечірньому занятті взяли участь 16 гравців. Виконавці, які вийшли на матч в Уельсі у стартовому складі, мали відновлювальні процедури (за бажанням могли здійснити пробіжку або зробити стретчинг). Основна ж група збірників після розминки та квадратів напрацьовувала структуру гру під час тактичних занять. Після цього футболісти закріпили награвання у форматі ігрових серій.

7 червня національна команда проведе офіційне тренування на стадіоні «Авіва» (початок - о 19:00 за місцевим часом, 21:00 за Києвом). За півгодини до нього головний тренер та гравець збірної зустрінуться із журналістами в конференц-залі арени.

Переліт в Дублін та тренування. Збірна України переключається на Лігу націй

Микола Степанюк Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 11 травня 2024, 19:56 357

Долю матчу вирішив результативний удар із пенальті

Коментарі