Андрій БЕДНЯКОВ: «В Україні має бути футбол та спорт»

Футбол потрібен не лише вболівальникам, а й економіці нашої країни

Український блогер Андрій Бєдняков відповів, чи потрібно проводити чемпіонат України наступного сезону.

«Звичайно, хочеться, щоб був чемпіонат, як і багатьом вболівальникам. Це важливо хоча б з точки зору того, що всі ці функціонери, які зараз є у нас, які продовжують займатися футбольними клубами - чемпіонат потрібен для того, щоб вони не зупинялися. Бо якщо не буде чемпіонату, вони можуть сказати «Ну навіщо я буду займатися цим? Навіщо я буду вкладати свої гроші у розвиток футболу, будувати бази, поля?»

Тому цей чемпіонат потрібен не тільки для вболівальників, а й для економіки нашої країни. Тому, що нам треба продовжувати її будувати. Люди повинні ходити, дивитися, платити за футбол. Якось це дуже складно, але це має бути, це має відбуватися.

Щоб у нас потім не було футболу і не було спорту - так не можна. В Україні має бути футбол і спорт, і має бути все на вищому рівні, як і було. Так, вже не буде, напевно, як колись, але для цього потрібен час. Зупинятися і ставити крапку - однозначно не треба», - сказав українець.

Нагадаємо, чемпіонат України 2021/22 був достроково завершений через воєнне повномасштабне військове вторгнення росії до нашої країни.

Денис Шаховець Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 12:00 8

26–29 квітня відбулися матчі 33-го туру чемпіонату Іспанії 2023/24

Коментарі