Стратегії ставок на баскетбол у режимі «лайв»

Баскетбол у режимі «лайв»: як ставити, щоб виграти?

Баскетбол залишається стабільно популярним. Хоча сезон в елітних дивізіонах, перш за все в НБА, триває не весь рік, все ж таки поєдинки у грі з кошиком можна знайти майже на щоденній основі. На не елітні ліги експерти робитимуть ставки на баскетбол у режимі "лайв". Але розуміючи, що це завжди ризик, варто виробити свою стратегію. Які ж із них використовують, щоб робити такі парі?

Завжди непогані гроші приносить перемога аутсайдера

Можна ризикувати і ставити результат у цілому на користь андердогу пари, якщо бачите, що у фаворита не все ладиться, або хтось з його лідерів вибуває. Але краще обмежитись ставкою на те, що аутсайдер виграє у чверті. Як правило, при цьому використовується наздоганяння, а сенс у тому, що майже в кожній грі слабший може зачепити хоча б одну з чвертей. Як правило, на це коефіцієнт не падає нижче за позначку 1,9, а може досягати і 2,5. Отже, раціонально розпоряджаючись банком і не надто ризикуючи, можна добре виграти.

Добре можна підзаробити, ставлячи у лайві на тотал у чвертях

Знову ж таки, використовується наздогін. Гравець обирає той тотал, що вважає прохідних, і який оцінюється в 1,8 та вищим коефіцієнтом. Якщо в першій чверті програли, потрібно збільшувати суму ставки, так, щоб перекрити мінус, що утворився, - загалом, класична рекомендація Мартінґейла.

Для тих, хто не любить аналітику, можна брати парні/непарні

Це та ставка, яку не дуже люблять досвідчені гравці. У баскетболі з його кількістю очок передбачити результат завдяки розрахункам неможливо, важливо як "дружите" Ви з елементом випадковості. Так що, зібравши непоганий банк, гравець просто використовує все той же "наздогін", починаючи з 1-ї чверті.

Складніше підготувати Live-ставку на індивідуальний тотал

Тут вже потрібна аналітика - слід спрогнозувати, скільки команда "наб'є" очок, виходячи з середньої кількості (для цього потрібно як мінімум попрацювати з кількістю всіх очок, що виходило набрати за сезон, і особливо в крайніх матчах, а також вдома і на виїзді) , поточної форми, тактики, що сповідують команди, а також сили суперника Щоправда, як правило, у баскетболі непогані котирування дають і на варіанти із зазором у півдесятка очок за чверть. Втім, і тут треба пам'ятати про те, що з першого разу може і не "зайти", тому слід, спостерігаючи за перебігом гри, бути готовим, внісши корективи, розмістити парі на наступну частину зустрічі.

Віталій Петровський Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 21:31 86

Команда Мічела достроково виборола путівку до Ліги чемпіонів