ВІДЕО. Ляшко влаштував скандал. Його машина зіштовхнулася з автомобілем СБУ

На перехресті вулиць Електриків та Набережно-Рибальської сталася ДТП

У Києві на перехресті вулиць Електриків та Набережно-Рибальської сталася ДТП за участю автомобіля, де був колишній депутат Олег Ляшко та машини, де знаходилися співробітники Служби безпеки (УП).

Ляшко стверджує, що автомобілі правоохоронців порушили ПДР і рушили на червоне світло з увімкненими проблисковими маячками. Після аварії він почав сваритися з водієм та пасажиром Lexus на службових номерах.

Пізніше на ДТП відреагували у СБУ. Факт аварії підтвердили, проте закликали колишнього політика не перетворювати ДТП на шоу. СБУ: «Автомобіль, за кермом якого був військовослужбовець СБУ, потрапив у ДТП за участю колишнього народного депутата. У разі доказу провини та при прийнятті відповідного судового рішення водій обов'язково понесе відповідальність, передбачену законом.

СБУ проведе внутрішню перевірку дій свого працівника для ухвалення дисциплінарних рішень. При цьому звертаємо особливу увагу на неприпустимість дій екс-народного депутата, який намагався спровокувати військовослужбовців».

У СБУ також повідомили, що на місце події було викликано представників патрульної поліції для фіксації всіх обставин аварії. За інформацією УП, у ДТП з Ляшком потрапив Сергій Дука - заступник начальника ГУ Д (раніше ГУ К). Дука був на місці пасажира службового автомобіля.

Олег Ляшко: «Наш добровольчий підрозділ повертався із відрядження з Чорнобиля. У Києві на перехресті вулиці Набережно-Рибальської та Електриків бики на двох броньованих авто грубо порушили правила дорожнього руху - поїхали на червоне світло з увімкненими проблисковими маячками, внаслідок чого влаштували ДТП. У нашому авто було четверо людей, двоє постраждалих».

Ляшко заявляє, що ПДР порушила ще одна машина на службових номерах Mercedes, але вона втекла з місця події. На відео, опублікованому колишнім нардепом, на ньому помітна кобура із пістолетом. На лобовому склі автомобіля Lexus було прикріплено документи із символікою СБУ та КМДА. Зазвичай чорні автомобільні номери використовують на автомобілях ЗСУ, ДПСУ, ДСНС, МВС, Нацгвардії тощо.

Микола Степанюк Джерело: Українська правда
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 04:54 9

Також Луїс відзначився гольовою передачею на Лео

Коментарі