Юрген КЛОПП: «Потрібно зберігати повну бойову готовність»

Головний тренер «Ліверпуля» Юрген Клопп та капітан Хендерсон – про перемогу над «Вільярреалом»

Головний тренер «Ліверпуля» Юрген Клопп прокоментував перемогу мерсисайдців у першому півфінальному матчі Ліги чемпіонів із іспанським «Вільярреалом» (2:0).

«Ми добре рухалися у першому таймі. Потрібно було зберігати позитивний настрій. Все склалося вдало. Тепер поїдемо в гості до «Вільярреалу» та постараємось вийти у фінал. Потрібно зберігати повну бойову готовність і стовідсотковий настрій, щоб провести матч у відповідь так само, як і перший.

Мане чудово справляється зі своїм завданням. Мені подобається ставити його в центр, але він може грати і на лівому, і на правому фланзі. Жоту мені теж подобається ставити до центру, як і Фірміно. Але ми не повинні заганяти себе у рамки».

Капітан Ліверпуля Джордан Хендерсон так прокоментував результат зустрічі:

«Без частки везіння, коли суперник грає глибоко від оборони, ніяк не обійтися. Нам її вистачило, і всі одразу завелися після цього. Контрпресинг був по-справжньому хорошим протягом більшої частини зустрічі. Все це ускладнило гостям їхнє завдання, але питання виходу до фіналу за підсумками цієї гри, як і раніше, залишається актуальним. У Вільярреалі буде нелегко».

Олександр Тішура Джерело: УЄФА
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 07:26 0

«Реал» зіграв унічию з мюнхенською командою на «Альянц-Арені» з рахунком 2:2