П'ять російських ракет вдарили по інфраструктурі у Полтавській області

Також росіяни обстріляли Чугуїв на Великдень, є поранені, один загиблий

Російські окупанти завдали 5 ракетних ударів по об'єктах критичної інфраструктури на території Полтавської області.

Голова Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін: «П'ять російських ракет вдарили по об'єктах інфраструктури в області. Інформацію про постраждалих та руйнування уточнюємо».

У військовій адміністрації пообіцяли надати всі деталі згодом. Очевидці в соцмережах повідомляли, що російські загарбники завдали удару по Кременчуку. Також у соцмережах розповсюджували відео, на яких видно проліт ракет у напрямку Кременчука.

На Великдень росіяни обстріляли багатоповерхівку та приватний будинок у Чугуєві, поранивши трьох людей, у тому числі 12-річну дитину.

Начальник поліції Харківської області Володимир Тимошко: «Дитина 2010 р.н., діагноз: осколкові поранення правого та лівого стегна та правої та лівої гомілки. Мати 1986 р.н. діагноз: осколкові поранення лівого стегна. Ще один місцевий житель, 1953 р.н., діагноз: осколкові поранення спини зліва, відкритий пневмоторакс».

Глава поліції попросив жителів Харківської області залишатися вдома на Великдень, бо російські окупанти готові вести обстріл по цивільних навіть у релігійне свято.

Мер Чугуєва Галина Мінаєва розповіла журналістам, що у місті є руйнування житлової забудови внаслідок обстрілів.

Прокуратура повідомила, що внаслідок обстрілу загинув 59-річний чоловік. Також окупанти відкрили артилерійський вогонь по селу Малинівка Чугуївського району, внаслідок чого поранення отримали жінка та чоловік.

Микола Степанюк Джерело: Українська правда
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 22:25 4

«Жирона» обіграла «синьо-гранатових» 4:2 та вперше в історії вийшла до Ліги чемпіонів!

Коментарі