Віктор ЛЕОНЕНКО: «Я не погрожував Козловському, а запрошував»

Колишній форвард «Динамо» впевнений, що його неправильно зрозуміли

Ексгравець збірної України, головний тренер Зірок українського футболу Віктор Леоненко спростував інформацію про те, що він нібито погрожував президенту ФК «Рух» Григорію Козловському, якщо той приїде до Києва.

- В ЗМІ опубліковане відео на якому Ви нібито погрожуєте Козловському, це правда?
- Перше, я ніколи нікому не погрожував. Друге, знову Микола Васильков чи той хто опублікував це відео, хоче набрати кількість переглядів, лайків. Відео подав так, щоб було гаряче. Я справді запрошував Козловського в Ірпінь зіграти благодійний матч, я усіх запрошую. Чи приїде він в Київ, мені без різниці.

Я не можу погрожувати Козловському, оскільки він мені нічого не зробив. Я йому також. Ну подумаєш він і Денисов покритикували мене. Вони так думають, а я з ними не погоджуюся.

- Ви анонсували в Ірпені матч. Що це за матч?
- Я хочу зіграти благодійний матч. Це не перший такий матч, ідею я придумав, а втілити її потрібно разом, але, звичайно, після того, як дозволить безпекова ситуація.

Ми граємо в Києві матчі на підтримку наших захисників. Граємо із командами ЗСУ, Територіальної оборони, СБУ та іншими. Практично усі захисники приймають участь, так само, як Ветерани українського футболу. В такий час для військових потрібна наша підтримка. Ми вже зіграли шість матчів. Дуже хочемо зіграти матч в Бучі або Ірпені.

- Якщо Козловський запросить Вас з Ветеранами зіграти матч у Львові, Ви приїдете?
- Якщо запросить приймаюча сторона, ми приїдемо, без проблем. Сідаємо в автобус та їдемо. Нас багато, уже є два склади Зірок українського футболу. Можемо зіграти футбол з дітьми переселенцями, так і з дорослими командами. Варіантів дуже багато. Найголовніше зробити свято футболу і підтримати наших військових та людей, які цього потребують.

У мене також 14 травня запланований матч ФК «Маестро» та збірної польських волонтерів, де я запрошений головним тренером команди гостей.

Володимир Клепач Джерело: Центр новин
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 21 травня 2024, 09:37 1

Український боксер став абсолютним чемпіоном світоу у хевівейті

Коментарі