Оптимальні стратегії ставок на аутсайдерів у настільному тенісі

Що і як слід робити, щоб підвищити свої шанси на успіх?

У світі настільного тенісу вистачає матчів на щоденній основі. І на цьому можна намагатися заробити, знаходячи матчі із явними аутсайдерами. Але цього мало - потрібно ще й дотримуватися повноцінної стратегії.

Немає спеціальних та ефективних ігрових тактик

Настільний теніс все ж таки не найпопулярніший вид спорту. Так що ставлячи на аутсайдерів у пінг-понгу, доведеться використовувати стандартні варіанти, що базуються на математиці, на тих класичних видах стратегій, що прийшли зі сфери казино.

Непогано може працювати "плюсова фора"

У цьому випадку ставка робиться на матч із фаворитом та аутсайдером у "лайв-режимі". При цьому гравець намагається вгадати хто скільки візьме партій. Але потрібно обов'язково підготуватися, зупинившись на матчі, де бере участь андердог, що досить впертий і не так поступається у класі. Оскільки рахунок у настільному тенісі ведуть до 11 очок, або до різниці в 2 бали, вибирається поєдинок з коефіцієнтом на загальну перемогу фаворита в рамках 1,25-1,5, а плюсова фора за коефіцієнт 2 на його супротивника тримається між 3,5 та 4,5. Тоді робиться ставка на аутсайдера в 1-му сеті при форі "+4,5". При проході парі варто зупинитися та перейти на новий матч. При поразці - перемикаються на "Догон".

"Догон" у ставці на аутсайдера у настільному тенісі

Знову розміщується ставку на аутсайдера з форою "+4,5", але вже у 2-й партії, та зі збільшенням суми парі у 1,5 раза. Навіть якщо не вийде - процедура повторюватиметься до перемоги. Але, головне, добре аналізувати ігри та готувати ставки, щоб не "злити" банк.

Стратегія на точний рахунок

Тут необхідно намагатися ловити варіанти, де лідер розгромить противника 3-0. Також вибираються поєдинки, де на одного з тенісистів можна ставити під 1,2, з матчів, де регламент потребує успіху у вигляді трьох перемог. Якщо аналіз та перегляд поєдинку показує, що у опонента фаворита немає особливих шансів, і що він навряд чи зачепить навіть сет, вибирається варіант "3-0" - подібні завжди оцінюються вище за коефіцієнт 2,0. Таке парі можна повторити 3-4 рази на день, і навіть якщо "зайде" хоча б половина, день можна буде закрити з прибутком.

Потрібна також правильна фінансова стратегія

Вважається, що для таких ставок підійдуть ігри системою флет, або з фіксованим відсотком від банку. Це дозволяє раціонально інвестувати кошти та стабілізувати отримання прибутку за утримання ризику на максимально низькому рівні.

Віталій Петровський Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 16:46 155

Команда Юрія Максимова перемогла вперше за останні п'ять матчів