Рустам ХУДЖАМОВ: «За будь-якою дією чи рішенням щось стоїть»

Екс-воротар прокоментував інцидент між «Динамо» та УАФ

Колишній голкіпер національної збірної України Рустам Худжамов прокоментував інцидент між «Динамо» та УФА, викликаний небажанням керівництва київського клубу відпускати своїх футболістів у розташування збірної України для підготовки до стикових матчів кваліфікації на ЧС 2022 та Ліги націй у визначені терміни.

«Мені здається, якщо відпустять тих футболістів, які є у списку Петракова, то може не захочуть приходити глядачі на благодійні матчі.

Я не знаю, не хочу ніколи думати погано про людей, поки я в чомусь не переконаюся або не отримаю додаткову інформацію. І в цій ситуації, можливо, вони хочуть, щоб приходили вболівальники, українці, які перебувають у тих містах, де вони гратимуть, щоби просто дивитись на цих зірок - футболістів. Можливо, це пов'язано із цим. Подивимося, може з'явитися додаткова інформація, тоді розумітимемо.

Значить це не просто так, можливо є якісь дії, про які широкому загалу не потрібно знати. За будь-якою дією чи рішенням щось стоїть», - сказав Худжамов.

Зазначимо, що ця ситуація сьогодні ввечері була врегульована після телефонної розмови власника «Динамо» Ігоря Суркіса та президента УАФ Андрія Павелка.

Денис Шаховець Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 02 липня 2024, 22:01 12

Дар'я переграла Осеан Доден у 1/64 фіналу мейджора та вийшла на Альону Остапенко