Багато із відірваними кінцівками. Мати матроса розповіла про удар по Москві

За словами матері матроса-срочника флоту рф, на кораблі загинули близько 40 осіб

Мати одного з матросів рф, який, за її словами, був серед членів екіпажу крейсера Москва, розповіла, що на борту корабля загинуло близько 40 людей, дуже багато поранених із відірваними кінцівками.

У ЗМІ повідомляють, що поговорили з матір'ю матроса Чорноморського флоту, який був покликаний на службу до початку війни в Україні. Проте там відзначають, що факт знаходження матроса на борту Москви в момент вибуху неможливо підтвердити в умовах війни. Матрос рф вижив і зв'язався з матір'ю 15 квітня, наступного дня після загибелі крейсера.

Мати матроса: «Син сказав, що крейсер був підбитий із суші, з українського боку. Просто так пожежа б не сталася. Є загиблі, є поранені, зниклі безвісти. Син мені зателефонував, коли їм дали телефони.

У них залишилися документи та (їхні особисті) телефони на крейсері. Він мені дзвонить і плаче від того, що побачив. Це було страшно. Зрозуміло, що не усі вижили. Намагалися самотужки загасити пожежу після того, як у крейсер влучили ракетами Нептун.

Вони давали підписку про нерозголошення перед тим, як потрапили на крейсер. Загинуло близько сорока людей. Кілька людей пропали безвісти. І багато поранених. Поранені здебільшого з відірваними кінцівками, бо були такі вибухи - і те, що здетонувало, і те, що влучили ракети.

Загалом, коли мені 15-го числа вже син зателефонував, він плакав. Він каже: Мамочко, я ніколи не думав, що в мирний, в принципі, час я потраплю в таке місиво. Я навіть не буду тобі говорити у подробицях, що я бачив. Це настільки страшно.

Це жахливо. І в ЗМІ, зрозуміло, що не кажуть усіх подробиць. Чому? Тому що Міністерство оборони не хоче визнавати поразки з боку України. Не хоче визнавати, що такий крейсер зазнав аварії».

Микола Степанюк Джерело
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 15 травня 2024, 06:55 0

Зірковим воротарем цікавляться клуби із Саудівської Аравії

Коментарі