Біткоїн та інші криптовалюти у ставках

Ставки в криптовалюті - легко та можливо

Букмекери не стоять на місці - вони намагаються пропонувати своїм клієнтам максимальні можливості для розміщення парі. Не дивно, що вони поступово освоюють криптовалюти. А найпопулярнішу з них, біткоїн, взагалі стали використовувати - можна реєструвати рахунок, здійснювати його поповнення і розміщувати ставки саме в ньому.

Біткоїн має кілька серйозних переваг

Це найпопулярніша децентралізована система на базі однойменної електронної валюти з моделлю "peer-to-peer". При цьому біткоїни без особливих проблем можна обміняти на традиційні, якщо завгодно - реальні гроші, купуючи та продаючи. Зараз дедалі ширші можливості купувати за допомогою електронної валюти через інтернет продукти та послуги. Серед останніх - і азартні ігри, зокрема ставки на спорт, у форматі онлайн. Якщо говорити у контексті останніх, то гравці оцінили моментальне проведення транзакцій, відсутність комісій. А низка спеціалізованих, так званих "біткойнівських" букмекерських контор, допускають проведення ігор без реєстрації. Клієнти отримують рідкісний шанс залишатися анонімними, а це сподобається багатьом.

Наступного року буде 10-річний ювілей роботи з біткоінами

У 2012 році перші онлайн-букмекери вирішили налагодити послуги через цю електронну валюту. Спочатку це були дрібні, а найчастіше й спеціалізовані букмекерські контори. Але поступово і традиційні "кити", зрозумівши, що тенденція лише набирає обертів, почали інтегрувати криптовалюти, так чи інакше, у свою роботу з уболівальниками.

Популярність біткоїну принесли обмеження державного регулювання

У багатьох країнах не дуже привітно ставляться до грального бізнесу. Особливо до онлайн-казино та покер-рум, а також інтернет-букмекерами, яких намагалися та намагаються заборонити на загальнонаціональному рівні. Так було, наприклад, навіть у США. Лоскутати нерви все одно багато хто не перестав, просто замість реальних грошових переказів, що потрібні для ігор онлайн, знайшли ряд альтернатив. І серед них вагому роль зіграв біткоїн, що можна легко переводити в готівку - це було саме те, що потрібно було для "сірого" беттинга.

Список букмекерів, що приймають ставки в біткоїнах, зростає

Починалося все з маловідомих контор типу Betcoin Sports та AnoniBet, що й ґрунтувалися там, де біткоїни мали легальний статус. Це не тільки офшори типу Кюрасао з Коста-Рікою, а й Великобританія. Далі зважилися підключитися і суб'єкти, що активно працюють на американському ринку, такі, як Sportbet і BetCris. А зараз працюють із валютою вже десятки контор, зокрема такі звичні нам, як Леон, Melbet, 1xBet, Pinnacle.

Віталій Петровський Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 19:56 5

Український вінгер відіграв 76 хвилин проти «Вест Гема»

Коментарі