Артем ФРАНКОВ: «Тимощук – це дуже серйозний урок нам усім»

Футбольний журналіст вважає, що треба вміти відрізняти патріотизм від показухи

Головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков розповів, хто його вразив та розчарував серед футбольних людей під час війни?

«Під час війни мають вражати військові, а не футболісти! У поганому сенсі мене здивував Тимощук. З одного боку, я його розумію, але йолки-палки, Ракіцький же взяв і пішов із «Зеніту» у цій ситуації. Раніше казали, що Ракіцький - сепар, не співає гімн, не тримає руку на серці, але ось вам Тимощук, який тримав руку на серці та співав гімн! Як виявилося, головне, що людина робить, а не що вона каже. Тимощук - це дуже серйозний урок нам усім: треба вчитися сприймати глибинну суть речей, а не показуху.

Більше того, Анатолій із Луцька, а завжди тишком-нишком вважалося, що західні українці більше патріоти, ніж східні люди, які більш радянські, чи що. Виявилося - питання лише у тому, наскільки кожна окремо взята людина любить гроші, а наскільки - рідну країну.

Ракіцький повівся правильно, Селезньов повівся правильно, Вернидуб повернувся в Україну і вступив до ЗСУ. Юрій Миколайович взагалі красень, я завжди його шанував. Багато футбольних людей проявили себе з хорошого боку. Мірча Луческу активно допомагав виїжджати звідси динамівським сім'ям. У нещодавньому інтерв'ю він сказав правильні слова, не тільки, що Путін злочинець, а й що Україні треба допомагати справою, а не лише гарними словами», - сказав Франков.

Денис Шаховець Джерело: FanDay
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 травня 2024, 15:01 0

Віцепрезидент «Полісся» дав прогноз на бій за звання абсолютного чемпіона світу

Коментарі