7 літаків: орки послали США сигнал про готовність застосувати ядерну зброю

Ймовірно, блефують, але від плешивого недоумка можна очікувати будь-чого…

Колишній радянський розвідник Юрій Швець розповів про те, що напередодні найвище керівництво московії дало своєрідний сигнал США та всьому світу про готовність застосувати ядерну зброю.

«17 березня в росії мали місце досить таємничі перельоти семи літаків із кремлівського авіазагону, який підпорядковується управлінню справами президента росії. Це ті самі літаки, які возять найвищих посадових осіб держави. Два з цих літаків, коли вони досягли північних районів рф, відключили транспондери, для того, щоб їх не було видно на подальшій ділянці маршрутів. Інші літаки вилетіли до Новосибірська, причому було два рейси: один сів, а потім злетів і повернувся назад, а інший навіть не сідав, а знизився трохи, а потім повернувся назад. Також були рейси в Омськ, Уфу та Сургут».

«Все це відбувалося приблизно з 9:00 ранку - вильоти з Москви - приблизно до 12:00. Незвичайне явище. Як його можна оцінювати?»

«Наприкінці 70-х років минулого століття керівництва КДБ та Міністерства оборони повідомили членів Політбюро, що американці підготували раптову ракетно-ядерну атаку на Радянський Союз. І з того часу це стало аж до розвалу СРСР головним пріоритетом для зовнішньої розвідки. Я в той час працював у Вашингтоні, і нашим головним завданням було не пропустити ознаки підготовки США і НАТО до раптового ракетно-ядерного нападу. План називався РРЯН».

«Там були різні ознаки, за чим ми маємо спостерігати. Наприклад, щовечора хтось із резидентури мав об'їжджати Білий дім, Держдепартамент, інший їздив навколо Пентагону, щоб дивитися - чи немає пізно вночі надзвичайно великої кількості вікон, у яких світиться світло. Чи немає відомостей або інформації про позапланові забори крові у населення. І ціла низка інших ознак. Серед них була ознака незвичайного масового переміщення вищих посадових осіб держави: або літаків, або інших видів транспорту. Скажімо, під час Карибської кризи було помічено, що вищі посадовці США приїжджали до Білого дому на величезних лімузинах, і щоб не було великого скупчення машин, що в'їжджають на територію, ці співробітники, навіть високопоставлені, набивалися мало не по десятку в одну машину. Хтось із них лежав, ледве не на підлозі, пригинався, щоб приховати, що велика кількість людей прибула одночасно до Білого дому».

«Так ось, з цього погляду я можу сказати, що ці перельоти у повному розумінні підпадають під ознаки підготовки до раптового ракетно-ядерного нападу на іншу державу чи групу держав. Або це тренування у плані підготовки до цього удару. Тут одночасно спливають кілька інших деталей. З цих семи рейсів транспондери відключили лише два літаки, а решта дозволила себе зафіксувати. Букетом вилетіли із кремлівського гнізда. Якби подібне захотіли зробити таємно, то зробили б таємно. Але, певно, не зовсім хотіли. Бажали, щоб на це звернули увагу».

«І це нагадує інше явище, яке десятиліттями проводилося зовнішньою розвідкою КДБ - це поширення чуток, щоб вони досягли керівництва США та країн НАТО про те, що у кремлі сидять не зовсім адекватні люди, котрі готові натиснути на «червону кнопку». Це було не так. Насправді ці люди панічно боялися ядерної війни, оскільки в СРСР озброєння було слабшим, ніж у США. Їм не було чим лякати опонентів, і лякали їх тим, що вони - недоумки. Думаю, що подібні заходи активно проводяться росією аж до сьогодні».

«путін своєю агресією проти України загнав себе в кут, з якого немає нормального виходу. Тут, на мою думку, і розігрувати нічого не треба. Людина, м'яко кажучи, у неадекватному психічному стані. Але він все-таки тваринний організм, якому властивий інстинкт самозбереження, який у путіна надзвичайно розвинений, навіть гіпертрофований. Подивіться, як він оберігається від ковіда, як він сидить за столом з іншими. Це ж кумедно. Він виставляє себе на посміховисько зі своєю турботою про здоров'я та своє життя. І це свідчить про те, що у нього інстинкт самозбереження надзвичайно розвинений. Тому, підсумовуючи все сказане, я вважаю, що в кремлі сидить придурок, але він не остаточно злетів з котушок, з гіпертрофованим інстинктом самозбереження, і в зв'язку з цим ці перельоти і те, як вони були зроблені, свідчать про те, що це все - продовження активних заходів. Єдина надія путіна зараз - це змусити Захід увійти з ним у контакт та якимось чином урегулювати ситуацію. Тим самим він хоче себе знову легітимізувати у міжнародному співтоваристві та якимось чином вилізти з тієї ями, куди він сам себе загнав», - сказав Швець.

Нагадаємо, про те, що московія погрожуватиме Заходу ядерною зброєю напередодні повідомляли американські ЗМІ із посиланням на дані тамтешньої розвідки.

Олексій Сливченко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 вересня 2024, 09:45 2

Українця дуже хотів бачити у лондонській команді 48-річний Бехдад Егбалі

Коментарі