Сергій СИДОРЧУК: «24 лютого – найгірший день у житті»

Хавбек поділився емоціями від вторгнення Росії

Капітан «Динамо» Сергій Сидорчук розповів про те, де його застала війна, а також фонд допомоги, який створили українські футболісти.

«Фонд - найменше, що ми можемо зробити. Хтось захищає Україну з автоматом у руках, хтось на передовій, а хтось - волонтер. Ми вирішили створити фонд, який зараз скуповує аптечки, бронежилети та інше. Те, що від нас просять. Війна має завершитися якнайшвидше, щоб люди могли знову жити нормально».

«Мою сім'ю війна застала у Києві. Прокинулися близько 5-ї ранку 24 лютого, коли був перший вибух. Дочка зі сльозами на очах сказала, що почалася війна. Напевно, найгірший день у житті. Крім того, дружина на 9-му місяці вагітності. Спочатку були у Києві, але потім вдалося виїхати з України. Стало небезпечно, коли Росія ще й почала бомбити лікарні та пологові будинки».

«Слова подяки армії, теробороні та іншим військам. Ми для них можемо бути лише опорою ззаду, допомагатимемо тим, чим можемо. Жаль, що багато спортсменів мовчать, і я хочу сказати, що не можна бути нейтральним, коли йде війна».

«Ти або проти війни, або за війну. Звісно, ​​українські футболісти проти Росії, проти війни», - сказав Сидорчук.

Іван Зінченко Джерело: ICTV
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 07:25 1

Олександр відправив Тайсона у нокдаун у 9-му раунді, а потім переміг за підсумками 12 раундів.

Коментарі