Семен АЛЬТМАН: «Мені приємно читати про переконання Алієва»

Колишній тренер збірної України – про своїх колишніх підопічних

75-річний екс-тренер збірної України - про війну з Росією та колишніх підопічних.

- Як ви ставитеся до Тимощука, який продовжує працювати у Росії під час війни і не висловлює своєї позиції?
- Я не маю права його судити. За час моєї роботи з ним нічого поганого про Тимощука сказати не можу. Я підтримую у цьому плані Ващука, який сказав, що треба почекати, доки Анатолій висловиться. Потрібно поговорити з Толею.

- Але Толя не йде на контакт.
- На нього вже вилилося дуже багато бруду, але його позиція поки що не відома. Він видатний футболіст та приніс чимало користі українському футболу.

- Зараз у багатьох людей до нього претензії не як до футболіста, а як до людини.
- Тут дуже багато моментів, на які дуже важко відповісти. Потрібно дивитися на ситуацію з різних сторін, адже ми не знаємо всієї підноготної, тому не хочу торкатися цієї теми, а тим більше засуджувати її.

- Інший приклад - Олександр Алієв, котрий вступив у тероборону. Скажіть чесно, чи здивувалися рішенню колишнього динамівця?
- Багато українських футболістів пішли до тероборони. Головне, щоб вони приносили користь. Мені приємно читати про переконання Алієва, якщо вони щирі. Честь йому і хвала, а потім побачимо. Можливо, Сашко переосмислив усі свої футбольні позитивні та негативні справи, а тепер хоче знайти себе у подальшому житті. Такі речі можна лише вітати.

Сергій Циба Джерело: FanDay
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 травня 2024, 11:20 6

Колишній нападник київського «Динамо» дав прогноз на бій українця проти Тайсона Ф'юрі

Коментарі