Дар'я БІЛОДІД: «Російські спортсмени пишуть, що я кінчена тварюка»

Відома українська спортсменка – про неадекватних

Бронзова призерка Олімпійських ігор 2020 року Дар'я Білодід розповіла, що їй пишуть зомбовані росіяни в соціальних мережах.

«Мені щодня пишуть якусь гидоту. Що я тварюка, що я кінчена. Дуже багато гидоти мені пишуть. Причому й російські спортсмени, навіть російські діти. Це так смішно виглядає, що вони дозволяють собі таке писати, так ображати, так висловлюватися. Це просто зомбовані люди, які вірять у те, що їм вливають у вуха, і так виливають увесь цей бруд. Краще вже мовчати, ніж так нахабно і нелюдяно виливати цей бруд на людей, які борються і хочуть, щоб у їхній країні все було добре.

Деяким я відповідала, без образливих слів. Коли тобі пишуть брехню, тобі хочеться довести, що це не так, що це їхня країна вторглася в Україну. Хочеться відкрити людям очі, адже вони просто не вірять. Не розумію, як ця система у них працює, що люди роками зомбовані. Хочеться цими постами, відповідями та сторіс показати, як тут насправді, як у нас помирають люди, як гинуть діти, як руйнуються будинки та міста.

Але це все марно, вони мають свою якусь незрозумілу думку, яка дуже відрізняється від думки всього світу і нас. Тож я перестала відповідати. Це їхня справа. Зараз вони сидітимуть без інстаграма, дивитимуться своє телебачення і віритимуть в усю цю нісенітницю», - сказала Білодід.

Володимир Клепач Джерело: Instagram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 15 травня 2024, 14:21 8

Олександр Поворознюк робить все, щоб завершити основні роботи з благоустрою арени

Коментарі