Джерело: путін підпише мирну угоду, щоб підготувати нову атаку

Це буде не кінець війни, а лише необхідний для хуйла перепочинок

Делегації України та рф, які беруть участь у переговорному процесі, наблизилися до компромісу з низки питань, і мінімальна угода може бути підписана вже в найближчі кілька днів.

Президент Росії путін сприйняв цю інформацію з натхненням і почав працювати над текстом звернення до народу росії. Це однозначно не кінець війни, а лише необхідний для путіна перепочинок. Те, що війна пішла не за планом, відомо всім, хто не заангажований путінською пропагандою. Плану Б не було, а сухопутна операція загрузла у важких позиційних боях, без явних перспектив на результативний наступ, не кажучи вже про мрії путіна про беззастережну капітуляцію українського керівництва, які розвіялися в перші дні війни.

Після кровопролитних боїв, у яких росія втратила близько 15,5 тисяч осіб (військовослужбовці + ЧВК), жодне велике українське місто так і не опинилося під повним контролем російських збройних сил (теоретичний контроль над більшою частиною Херсона - слабка втіха для президента росії, який претендує на світове панування).

путін схиляється саме до варіанту - підписати угоду з Україною на будь-яких умовах, які можна уявити російській громадськості як перемогу (проміжну), відкотити трохи назад і зібратися з силами та можливостями для подальшого ривка.

Наразі, щоб зберегти особу та вийти з першого етапу війни номінальним переможцем, путін намагатиметься уявити зруйновану військову та цивільну інфраструктуру та військові та цивільні об'єкти в Україні, як кінцеву мету операції та повний розгром можливостей «фашистів-нацистів» в Україні становити загрозу росії.

Угода, якщо Україна її підпише, буде представлена ​​путіним як акт капітуляції, хоча ні по суті, ні за змістом таким, безумовно, не буде.

путін готовий на уявну перемогу, як етап підготовки до великої, реальної перемоги. Навіть обговорюючи з ближнім оточенням шляхи виходу, він говорив, що виведення російських військ та озброєнь з території України цілком припустимо і наступний етап військових дій потребує більш ретельної підготовки.

Він визнає, що сухопутна операція, одразу після ракетних ударів, була помилкою, і початковий план, який передбачав більш детальну та тривалу підготовку для сухопутної операції, був правильним рішенням.

Санкції, які важким тягарем обрушилися на економіку росії, стали справді несподіванкою для путіна, не кажучи вже про уряд росії.

Після підписання угоди, якщо вона відбудеться, путін розраховує в перспективі на відкат за основними санкціями, що дозволить переформатувати економічні аспекти та убезпечити резерви перед наступним етапом реалізації геополітичних амбіцій.

Не повинно бути марних ілюзій - путін не цурається своїх планів, він їх переформатує. Війна для нього тільки починається, і «перший млинець грудкою» його однозначно не зупинить [Генерал СЗР].

Микола Степанюк Джерело: Telegram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 травня 2024, 14:49 9

Вінгер «Челсі» прокоментував своє пошкодження

Коментарі