Ігор та Григорій Суркіси залишили Україну ще на початку війни

Раніше президент «Динамо» заявляв, що «не збирається нікуди їхати та тікати»

Президент «Динамо» Ігор Суркіс та його брат Григорій покинули територію України ще на початку війни, яку розв'язали рашистські війська.

Де саме перебувають брати Суркіси, не повідомляється, але 3 березня румунські журналісти інформували, що члени їхніх сімей перетнули адміністративний кордон із Молдовою, щоб згодом перебратися до Румунії. Далі в плани сімейства Суркісів входив виліт в якесь інше місце, проте з географією подорожі біженців джерело не було.

Примітно, що ще 14 лютого в інтерв'ю клубній прес-службі «Динамо» Ігор Суркіс заявляв, що «нікуди не збирається їхати та тікати».

Також лише сьогодні, на 20-й день війни з росією, Ігор Суркіс виступив із публічною позицією з приводу того, що відбувається в Україні, заявивши, що вважає всю країну героями і не сумнівається у швидкій перемозі української держави.

Варто наголосити, що у зв'язку із запровадженням військового стану, територію України забороняється залишати військовозобов'язаним чоловікам віком від 18 до 60 років. Ігорю Суркісу нині 63 роки, його брату Григорію - 72.

Олексій Сливченко Джерело: Українська правда
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Війна | 04 травня 2024, 09:08 0

Українська армія продовжує захищати країну

Коментарі