ОФІЦІЙНО. Екс-хавбек Шахтаря Ілсіньо завершив кар'єру

Бразилець останні п'ять років відіграв за океаном у складі «Філадельфії Юніон»

Колишній півзахисник «Шахтаря» та деяких інших клубів Ілсіньо прийняв рішення завершити кар'єру у віці 36 років.

«Після 21 неймовірного року настав час повісити мої бутси на цвях. Хоча рішення завершити кар'єру було важким, я сповнений подяки за час, проведений на полі, і людям, котрі привели мене сюди. Дякую фанатам за їхню непохитну підтримку протягом багатьох років. Всім моїм товаришам по команді, які боролися разом зі мною на полі і стали сім'єю та друзями за його межами. Тренерам і персоналу, які повірили в мене і дали мені шанс, і, найголовніше, моїй родині, котра так багато пожертвувала, щоб дозволити мені мати таку довгу і успішну кар'єру, займаючись улюбленою справою. Я дуже вдячний за час, проведений на полі, і з нетерпінням чекаю на те, що чекає мене в майбутньому. До швидкої зустрічі, Ілсіньо», - написав бразилець у своєму акаунті.

Нагадаємо, Ілсіньо перейшов у «Шахтар» у 2007 році за 10 мільйонів євро із «Сан-Паулу». Через два роки він допоміг «гірникам» виграти Кубок УЄФА, але у 2010-му вирішив самовільно покинути клуб, однак після півтора року судових позовів, змушений був вибачитися і повернутися до «Шахтаря».

Влітку 2015 року Ілсіньо після закінчення терміну дії контракту остаточно залишив «Шахтар», а потім перебрався у МЛС до лав «Філадельфії Юніон». Усього за «гірників» на рахунку бразильця 175 матчів, 22 забиті м'ячі та 19 результативних передач.

Олексій Сливченко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 травня 2024, 07:33 8

Український воротар готовий продовжити контракт з «Реалом»