Зеленський закликав українців переходити в наступ та виганяти окупантів

Президент України просить народ допомогти армії

​Президент Володимир Зеленський у новому зверненні закликав українців, які тимчасово потрапили в окупацію, об'єднуватися та виганяти загарбників зі своїх міст.

«Що дає нам таку переконаність? Звідки вона у нас? Це не просто віра - це наша реальність, яка щодня живиться енергією наших людей, нашого опору. Херсон, Мелітополь, Конотоп, Бердянськ - реальність усіх міст та містечок, які щодня виганяють окупантів своєю рішучістю та єдністю.

Це особливий героїзм - протестувати, коли твоє місто окуповане. Коли в тебе немає зброї, тобі відповідають пострілами і ти не біжиш. Коли немає броні, а на тебе їде БТР, і ти не відходиш, саме тому окупація тимчасова.

Наші люди не відступають, не здаються, не зупиняють свого опору. Вони кричать окупантам: «Іди додому, як російський корабель». Відтісняють їх із нашої території, перекривають їм дорогу.

Кожен метр нашої української землі, відвойований протестом та приниженням окупантів - це крок до перемоги для всієї України. Це шанс життя. Українці, у всіх наших містах, куди зайшов ворог, відчуйте це, переходьте у наступ!»,

За словами президента, треба гнати це зло з нашої землі, щоб не допустити нових «ДНР» та «ЛНР», де неможливе нормальне життя - «тільки рабство, тільки на колінах».

Володимир Клепач Джерело: Українська правда
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 травня 2024, 00:42 6

Кевін вважає Михайла Мудрика найсильнішим у складі «синьо-жовтих»