Солов'ячий послід приплив. Заарештована вілла Соловйова на оз.Комо в Італії

На віллі слід розмістити українських біженців. Також постраждав Алішер Усманов

Співробітники італійської Фінансової гвардії Італії заарештували нерухомість російського мільярдера Алішера Усманова та телеведучого Владіміра Соловйова.

Вони обидва потрапили до санкційних списків ЄС через вторгнення російських військ в Україну, інформує італійська преса: «Дві вілли вартістю 8 мільйонів євро на озері Комо заморожені на ім'я 58-річного російського олігарха Володимира Соловйова, телеведучого та великого прихильника Путіна».

Йдеться про дві вілли пропагандона Соловйова на озері Комо в Італії. Він придбав другу віллу в Італії у 2013 році за 9 млн євро, загальна площа резиденції - майже 400 кв. метрів. У кількох кілометрах від неї розташовується його перший будинок, куплений в Італії декількома роками раніше, за 1 млн євро.

Будинки знаходяться у старовинному поселенні (комуні) Менаджо. Площа будинку займає 300 кв. метрів. Поруч стоять будинок для гостей, будинок для охорони та великий гараж загальною площею 90 кв. метрів. У ньому кілька спалень, п'ять ванних, басейн. Відомо, що у будинку постійно проживає прислуга. Поруч розташовані вілли Джорджа Клуні, Сільвестра Сталлоне, Мадонни.

Алішер Усманов придбав віллу Merloni придбав у 2012 році у Антоніо Мерлоні, голови італійського концерну, за 35 млн євро. Вілла Усманова оточена розкішним парком і має вихід до моря. Але це не єдина нерухомість олігарха на Сардинії. У районі Ромацціно, розташованому між найдорожчими курортами Сардинії (Порто Черво та Порто Ротондо), Усманову належать ще сім будинків.

Олексій Гончаренко: «У Соловйова забрали дачу в Італії. Послід в істериці»

Микола Степанов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 вересня 2024, 07:12 30

Українцем зацікавився «Ліверпуль»

Коментарі