Донбас у завзятому поєдинку вирвав перемогу у Маріуполя у серії булітів

В іншому матчі ігрового дня «Краматорськ» упевнено обіграв СК «Сокіл»

21 лютого у Маріуполі відбувся перенесений матч 16-го туру хокейної Суперліги, у рамках якого однойменний клуб приймав Донбас.

З перших хвилин матчу команди не поступалися одна одній, не даючи змоги супротивникові розпечатати ворота. Тим не менш, «Донбас» зламав опір маріупольців і вийшов уперед - Віктор Туркін реалізував більшість та направив шайбу у порожній кут воріт Олексія Трифонова.

У другому періоді Фелікс Морозов подвоїв перевагу донеччан. Проте, «Маріуполь» не віддав ініціативи і у більшості Станіслав Тунхузін скоротив відрив до мінімального. «Донбас» не зменшував обертів і ще до кінця періоду повернув собі перевагу у дві шайби - Андрій Сигарьов направив шайбу у ворота кидком з гострого кута.

У завершальній двадцятихвилинці Станіслав Тунхузін відзначився ще двічі та оформив хет-трик, перевівши матч до овертайму. Однак і додатковий час не визначив переможця. У серії післяматчевих кидків донеччани виграли з рахунком 2:0 - свої кидки реалізували Олександр Пересунько та Віктор Туркін, а Олег Петров стримав на замку свої ворота.

Маріуполь -Донбас - 3:4 ПБ (0:1; 1:2; 2:0; 0:0; 0:1)

Шайби: 0:1 Туркін (Спруктс, Медведєв, більш.), 07:26; 0:2 Морозов (Жульдиков, Даниленко), 23:20; 1:2 Тунхузін (більш.), 33:01; 1:3 Сигарьов (Пересунько), 37:44; 2:3 Тунхузін (Бойко), 42:42; 3:3 Тунхузін (Бойко), 59:04; 3:4 Пересунько, вирішальний буліт

Маріуполь: Трифонов (Дуве); Артамонов - Тунхузін, Кудряшов - Алексєєв, Лисенко - Декало, Зуєв - Філімонов; Мільохін - Бойко - Щербатов (А), Тютченко - Мазур (К) - Казаковцев (А), Коваленко - Твердохлібів - Костіков, Чердак- Ружніков - Янішевський.

Донбас: Петров (Григор'єв); Андрійків - Спиценко, Таран - Пангелов-Юлдашев (А), Кобелєв - Соколовський; Сигарьов - Спруктс - Пересунько, Медведєв - Туркін (А) - Захаров (К), Морозов - Жульдыков - Даниленко, Розумов - Кривошапкін - Галигін.

21 лютого, у рамках 22-го туру хокейної Суперліги СК Сокіл у Броварах приймав Краматорськ.

«Краматорськ», після поразки у Білій Церкві, одразу показав свій настрій забрати два очки з Броварів. Відразу активні атаки команди Олега Тимченка вилилися у два голи - Богдан Середницький та Артем Градович на екваторі періоду зробили непоганий заділ на перемогу у цьому матчі. Так, за всіх спроб «Сокола» відіграти хоча б один гол до перерви, перший період завершився з рахунком 2:0 на користь краматорчан.

На старті другого відрізка зустрічі Сергій Афанасьєв потужним кидком зробив перевагу своєї команди ще впевненішою. А кияни, хоч і неодноразово гостро атакували ворота Віталія Труса, але відзначитись у володіннях краматорського клубу вони так і не змогли.

З закинутої шайби «Краматорськ» розпочав і третій період - четвертий гол у ворота СК «Сокіл» відправив Кирило Градусов. Тільки після четвертої пропущеної шайби господарі змогли розмочити рахунок - Сергій Мельников та Єгор Іванов позбавили Віталія Труса права на сухар.

Проте, на більше у киян забракло часу і сил, а матч завершився з рахунком 4:2 на користь «Краматорська», який закріпився на другому місці у турнірній таблиці.

СК «Сокіл» - «Краматорськ» - 2:4 (0:2, 0:1, 2:1)

Шайби: 0:1 Середницький (Тимченко, Фірсов), 07:54; 0:2 Градович (Сьомочкін), 10:26; 0:3 Афанасьєв С. (Тимченко, Фірсов), 25:03; 0:4 Градусов (Берднікс, більш.), 41:27; 1:4 Мельников (Фроленко), 50:15; 2:4 Іванов (Шахворостов, Шуленін, більш.), 41:57;

СК Сокіл: Яковлєв (Оганджанян - з 20:00); Дюков - Шуленін, Аміров - Дорофєєв (А), Петрухно (А) - Фроленко, Хірса; Іванов - Шахворостов (К) - Панков, Мельников - Бєляков - Богацький, Манукян - Олійник - Собченко.

Краматорськ: Трус (Кучер); Ваулін - Берднікс, Бабрусьов - Мальцев, Фірсов (А) - Афанасьєв, Кобильник - Кругляков; Столяренко (К) - Афанасьєв - Градусов, Градович - Сергієвський - Сьомочкін, Жвачкін (А) - Калиничев - Гриценко, Целогородцев - Середницький - Тимченко.

Микола Степанюк Джерело: Хокейна Суперліга
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 14:16 38

Український вінгер може перейти в «Наполі»