Динамо – Дніпро-1. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України

Клуби, що зазнали фіаско у єврокубковій кваліфікації, стартують у чемпіонаті УПЛ

У неділю, 28 серпня, відбудеться матч 2-го туру української Прем'єр-ліги, в якому київське «Динамо» на стадіоні «Арена Львів» прийматиме «Дніпро-1». Стартовий свисток пролунає о 17:00 за київським часом.

Динамо

Команда Мірчі Луческу перший тур чемпіонату пропускала, оскільки у вівторок грала поєдинок у відповідь раунду плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів проти португальської «Бенфіки». Після поразки в два м'ячі у першому поєдинку шансів у «Динамо» на вихід до групової стадії найпрестижнішого єврокубка було дуже небагато, але вболівальники розраховували, що «біло-сині» зможуть дати бій.

У підсумку в Лісабоні «Динамо» зазнало розгромної поразки з рахунком 0:3, не зумівши нічого протиставити супернику, який мав явну перевагу в класі. Втім, підопічні Луческу продовжать свій єврокубковий вояж у Лізі Європи, де зіграють на груповій стадії з французьким «Ренном», турецьким «Фенербахче» та кіпрським АЕКом з Ларнаки, який добре знайомий їхньому майбутньому супернику.

Дніпро-1

Дніпряни, які посіли третє місце за підсумками минулого чемпіонату УПЛ, також пропускали перший тур через єврокубкове протистояння та грали з вищезгаданим АЕКом. Здавалося, що пройти кіпрський колектив цілком під силу для команди Олександра Кучера, який цього літа змінив на посаді головного тренера «втікача» Ігора Йовічевіча, проте на практиці обидва поєдинки були програні. У першому «Дніпро-1» поступився з рахунком 1:2, а в другому взагалі пропустив три м'ячі, не забивши при цьому жодного.

Багато в чому винуватцем фіаско можна вважати бразильського голкіпера Валефа, помилки якого призвели до голів в обох матчах. Взагалі незрозуміло, навіщо «топ-менеджмент» клубу виділив гроші, а саме 100 тисяч євро, на трансфер легіонера сумнівної якості. Тепер підопічні Кучера спробують пошукати щастя у групі Ліги конференцій, де їм протистоятимуть нідерландський АЗ, кіпрський «Аполлон» та «Вадуц» із Ліхтенштейну.

Трансляція

Окремо кілька слів варто сказати про трансляцію поєдинку. Швидше за все, знімальну групу телеканалу Setanta Sports, який є офіційним транслятором згідно з телепулом, знову не допустять до роботи на стадіоні, як це було у першому турі з матчами луганської «Зорі» та львівського «Руха».

УПЛ пообіцяла передати справи до КДК УАФ, проте навряд чи найближчими днями це дасть якийсь результат. А тому готуємось дивитися поєдинок у безкоштовному доступі на загальнонаціональному телеканалі «2+2».

Орієнтовні склади

«Динамо»: Бущан - Кендзьора, Забарний, Сирота, Дубінчак, Сидорчук, Караваєв, Шапаренко, Шепелєв, Буяльський, Бєсєдін.

«Дніпро-1»: Валеф - Танчик, Сваток, Логінов, Бузанелло, Сарапій, Бланко, Гуцуляк, Піхальонок, Громов, Довбик.

  • 1.37
  • 5.10
  • 7.90
Зробити ставку Зробити ставку
  • 1.41
  • 5.30
  • 6.40
Зробити ставку Зробити ставку

28 серпня, неділя

«Динамо» - «Дніпро-1»
Львів. Стадіон «Арена Львів». 17:00
ТБ-трансляція планується на телеканалах Setanta Sports та «2+2»
ДИНАМО - ДНІПРО-1. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Андрій Коваленко (Полтава)
Прогноз Sport.ua - 2:1
Денис Шаховець Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 вересня 2024, 15:40 13

Тренер нарікає на реалізацію моментів

Коментарі