Володимир БРИНЗАК: «Підручний міг бути поряд з медалями. Зірки не зійшлися»

Президент федерації біатлону вважає, що лідер збірної мав шанс на медалі

Президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак вважає, що лідер чоловічої збірної Дмитро Підручний міг би зачепитися за медалі на Олімпаїді-2022.

- Дмитро Підручний у всіх гонках, крім мас-старту, був у двадцятці найкращих. З іншого боку, сказати, що він реально претендував на медалі, буде перебільшенням.

- Ну чому? А якби зробив нуль у спринті - був би поряд із медаллю. І, знаючи характер Діми, думаю, він би зумів поборотися за ті п'ять секунд, що бракували б, на трасі. Я розумію, що всі можуть говорити - якби, у всіх командах, але я говорю конкретно про шанси Підручного. Так що все було реально, але зірки не зійшлися, просто треба було перемогти себе.

Той самий Смольський, наприклад, зумів це зробити. Ногами програв Підручному 20 секунд, але виграв срібну медаль. А Діма, якби стріляв точно, міг би виграти. То був шанс чи ні?.. Так, Підручний - не Бьо і не Фійон Майє, не лідер сезону. Але головне - підійти до оптимальної готовності тут і зараз.

Подивіться, наприклад, на білоруських жінок: Сола та Алімбекова весь сезон фейєрили, а на Олімпіаді не змогли здобути медалі. Такий біатлон.

Іван Зінченко Джерело: Український біатлон
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 15 травня 2024, 17:15 168

Гірники спробують зробити золотий дубль, а полтавцям потрібен трофей та вихід у єврокубки

Коментарі