Стало відомо, хто понесе прапор України на закритті Олімпіади-2022

Відповідальне завдання виконає Олена Білосюк

20 лютого у Пекіні на славнозвісному стадіоні «Пташине гніздо», відбудеться урочиста церемонія закриття XXIV зимових Олімпійських ігор-2022.

Головною темою церемонії і героями дійства, за словами організаторів, стануть спортсмени, адже саме вони наполегливо тренувалися, багато працювали, щоб досягти результату.

Саме закриття буде нетривалим за часом і відбудеться у звичному, традиційному стилі. Одним з її лейтмотивів стане історичне досягнення Пекіна, як міста, яке вперше зуміло прийняти як літні, так і зимові Олімпійські ігри.

Прапор України на параді закриття пронесе титулована спортсменка, Олімпійська чемпіонка, чемпіонка світу, капітан жіночої збірної України з біатлону Олена Білосюк (Підгрушна).

Через перенесений COVID-19 досвідчена біатлоністка змогла вийти на старт лише однієї гонки - жіночої естафети і, не дивлячись на всі наслідки хвороби та неоптимальне самопочуття, блискуче провела свій етап і як справжній капітан і фінішер - не підвела.

«Це вже мої четверті Олімпійські ігри і я вперше потрапляю на парад закриття. Дуже рада і горда, що маю честь нести прапор України. Пишаюся цим і хочу подякувати всім вболівальникам, всім українцям, які підтримували нас до останнього. Дякую!», - прокоментувала титулована спортсменка.

Михайло Шаповалов Джерело: НОК України
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 07:44 25

«Пенсіонери» разом із Михайлом обіграли «Тоттенхем» 2:0 у перенесеному матчі АПЛ

Коментарі