Карлос Де ПЕНА: «У разі війни я поїду і не повернуся»

Хавбек «Динамо» Київ – про свої плани

Півзахисник «Динамо» Київ Карлос Де Пена прокоментував можливу повномасштабну військову агресію з боку Росії:

«Ситуація відрізняється від тих, що я переживав раніше, для мене це перший досвід. Очевидно, відчувається дискомфорт, ніхто не хоче проходити подібне. Намагаюся отримувати настільки багато інформації, наскільки це можливо, тому що я там живу зі своєю сім'єю. Я завжди ставлю її на перше місце - зараз вони є в Уругваї, але мають квитки на 22 лютого. У ці дні ми з рідними та клубом вирішимо, як краще. Наразі все спокійно, але все змінюється щодня.

Війна? Якщо щось подібне почнеться, я поїду і не повернуся. Моя безпека та сім'ї найважливіша. Є контракт, але також є першочергові речі. Я в Україні, дуже поважаю цю країну, хочу всього найкращого для неї, але я поїду, якщо щось станеться. Я не сумніватимуся. Це логічна людська реакція. Якби це була моя країна, я б діяв по-іншому, але я за кордоном.

Я - уругваєць і не хочу вплутуватися в проблеми між Україною та Росією, я не відчуваю жодної ненависті. Зараз я тут, віддаюся за «Динамо» і піду тому, що каже клуб, але є речі, які важливіші за контракт, як моя безпека і моєї родини».

Олег Дідух Джерело: ESPN
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 12:08 6

Відомий тренер вважає, що коуч розраховує отримати роботу в «Поліссі»

Коментарі