Динамо Київ – Валмієра – 2:0. Текстова трансляція матчу

Стенограма товариського матчу

Товариський матч.

«Динамо» Київ - «Валмієра» - 2:0

Вітіньо, 67, Андрієвський, 90 (пен.)

Дусаліевс, 38

«Динамо» Київ: Бущан (Нещерет, 81) - Дубінчак (Караваєв, 61), Сирота, Забарний, Кендзьора - Сидорчук (Бражко, 81) - Де Пена (Вітіньо, 46), Буяльський, Гармаш (Андрієвський, 46), Циганков (Антюх, 81) - Ванат (Шкурін, 61).

«Валмієра»: Матревич - Фелл, Якуба, Балодіс, Яунземс - Мурата, Йокота - Сілагадзе, Гуейє, Дусаліевс - Кролліс.

Стадіон: «Mardan Stadium» (Анталья, Туреччина).

У четвер, 17-го лютого, відбудеться товариський матч, у якому зійдуться «Динамо» Київ та латвійська «Валмієра». Матч пройде в Анталії (Туреччина), на полі стадіону «Mardan Stadium», початок о 16:00.

Завершальний тренувальний збір підопічних Мірчі Луческу підходить до свого завершення і вже не за горами старт заключного етапу розіграшу української Прем'єр-ліги. Тренерський штаб уже встиг зробити певні висновки, та й румунський фахівець звичним для себе чином намагається привести команду до оптимальних кондицій безпосередньо у контрольних поєдинках. До слова, в останньому з таких «біло-сині» розгромили казахстанський «Кайрат» (4:0), а найближчим часом зіграють проти «Валмієри» - другої команди Вищої ліги Латвії за підсумками сезону-2021, проти якої раніше грали луганська «Зоря» (2:1) та львівський «Рух» (2:0).

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу «Динамо» Київ - «Валмієра». За перебігом матчу можна слідкувати за цим посиланням.

Сделать ставку Зробити ставку
Сделать ставку Зробити ставку
  • 12.00
  • 6.60
  • 1.20
Сделать ставку Зробити ставку
  • 11.50
  • 6.60
  • 1.21
Сделать ставку Зробити ставку
Олександр Снітко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 05 травня 2024, 07:35 0

У Лас-Вегасі пройшов чемпіонський поєдинок за участю Сауля Альвареса

Коментарі