Анастасія МЕРКУШИНА: «Перед стартом у мене була панічна атака»

Українська спортсменка висловилася про естафету

Українська біатлоністка Анастасія Меркушина поділился враженнями від естафетної гонки на Олімпійських іграх.

Українки фінішували на сьомому місці.

«Напевно, це найкраще, що я робила у своєму житті. Скажу чесно, це було дуже тяжко, особливо емоційно. Я знову перед стартом сказала лікареві, що в мене панічна атака, він мене заспокоював (сміється). Насправді, на Олімпіаді дуже важко бігти естафету, який би не був результат - це складно та психологічно та емоційно, це інша пісня. Я сьогодні задоволена.

Я дуже переживала перед початком. Може, це мені допомогло, бо змогла зосередитись.

Ми з Урошем довго говорили з огляду на ті кондиції, в яких я зараз перебуваю. Та техніка, яка в мене є - з довгим відштовхуванням та широким кроком, не дуже хороша в контактній боротьбі, бо тоді я ходитиму по палках суперниць, а вони мені. Вирішили виступити на третьому етапі, де я могла б розкочуватися. Сьогодні мені пощастило з першого кола стати в спину за Кручинкіною, відпочивати, ховатися від вітру - це був правильний вибір.

Мені шкода, що не вдалося вийти на старт в індивідуальних перегонах, хоча я дуже хотіла, але, звичайно, не було жодної можливості. Загалом, були свої плюси та мінуси. «Мінус» - я не приїхала з початку Олімпійських Ігор, «плюс» - я не підхопила коронавірус, і таких «плюсів» та «мінусів» багато. Коли я сюди приїхала, спочатку не розраховувала на такий результат, тому, я вважаю, все вийшло досить класно. Коли на минулій Олімпіаді я сказала, що це корисний та добрий досвід, мені відповіли, що на Ігри за досвідом не їдуть, сюди їдуть змагатися (сміється) - цього разу є те, що маємо», - сказала Меркушина.

Максим Гаптар Джерело: Український біатлон
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 01:21 7

Поєдинок за абсолют пройде ввечері 18 травня у саудівському Ер-Ріяді

Коментарі