Голу Маліновського не вистачило. Аталанта зіграла внічию з Ювентусом

«Ювентус» у компенсований час вирвав нічию у матчі против «Аталанти»

У неділю, 13 лютого, відбувся матч 25-го туру чемпіонату Італії, в якому «Аталанта» приймала «Ювентус». Зустріч, що пройшла у Бергамо на стадіоні «Гевіс Стедіум», завершилася внічию 1:1.

Команди мали безліч моментів забити та показали цікавий футбол, проте голи глядачі побачили лише під завершення зустрічі. Так, черговий гол вдалося забити українському півзахиснику Руслану Маліновському, який не потрапив у стартовий склад, а з'явився на полі у другому таймі, змінивши Муріеля. Саме українець на 76-й хвилині відкрив рахунок у матчі, красиво пробивши у верхній кут воріт Щесни зі штрафного.

Getty Images/Global Images Ukraine

Здавалося, що перемога вже в руках у команди Гасперіні, але «Ювентус» таки зміг вирвати нічию вже в компенсований час завдяки голу Даніло, який результативно замкнув головою навіс з кутового від Дібали.

Після цієї зустрічі обидві команди залишилися на колишніх позиціях. «Ювентус» набрав 46 очок і продовжує займати 4-ту сходинку, «Аталанта» ж має на 2 очки менше і займає п'яте місце. Але варто зазначити, що команда із Бергамо має гру в запасі.

Італійська Серія А. 25 тур.

«Аталанта» - «Ювентус» - 1:1

Даніло (90+2) - Маліновський (76)

Джимсіті (35), Хатебур (36), Толой (67) - Даніло (38), Влахович (42), Де Лігт (75)

«Аталанта»: Спортьєлло, Толой, Демірал, Джимсіті, Хатебур, Де Рон, Фройлер, Дзаппакоста (Меле, 61), Коопмейнерс, Бога (Пашалич, 90+1), Муріель (Маліновський, 61)

«Ювентус»: Щесни, Даніло, Де Лігт, Бонуччі (Куадрадо, 80), Де Шільо, Маккенні (Кін, 82), Локателлі, Рабіо (Артур, 87), Дібала, Влахович, Мората

Арбітр: Мауріціо Маріані

Стадіон: «Гевісс Стедіум» (Бергамо, Італія)

АТАЛАНТА - ЮВЕНТУС. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Олексій Мурзак Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 травня 2024, 01:37 0

Дивіться відеоогляд матчу 36-го туру іспанської Ла Ліги

Коментарі