БІЛОСЮК: «Знаходишся на Олімпіаді в чотирьох стінах, важко психологічно»

Українська біатлоністка рада повернутися до розташування збірної

Капітан збірної України з біатлону Олена Білосюк здала два поспіль негативні тести на коронавірус. Тепер вона може залишити карантин та брати участь у перегонах.

«Коли я вже знаходилася десь день четвертий на ізоляції і фізично себе відчувала добре, коли вже температура була позаду і могла я чимось займатися, то підняли питання разом з Національним олімпійським комітетом, щоб відкрили нам тренажерну кімнату з біговою доріжкою та велосипедом і вже була можливість хоч якось трішки рухатися. Звісно, це не лижі, не гвинтівка і назвати це повноцінними тренуваннями точно не можу.

Мала можливість дивитися гонки. Вже в останні дні нам зробили доступ до олімпійської трансляції, але психологічно не могла дивитися, для мене це важко... Ти перебуваєш на Олімпійських іграх, але сидиш в чотирьох стінах і спостерігаєш, як інші люди здобувають медалі, банально, виходять на старт. Для мене це було складно, тому не дивилася і максимально намагалася тримати при собі всі емоції і закритися від зовнішнього світу», - сказала Білосюк.

Максим Гаптар Джерело: НОК України
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 квітня 2024, 08:43 3

Український воротар вперше за 16 матчів залишився на лаві для запасних