Було нелегко. Динамо здобуло вольову перемогу у матчі проти ФК Чукарички

Друга перемога київського клубу на зборах у Туреччині

У середу, 2-го лютого, відбувся контрольний матч, в якому зустрілися київське «Динамо» та сербський клуб «Чукарички». Зустріч завершилася перемогою українського клубу з рахунком 3:2. У першому таймі динамівці грали не основним складом, що вилилося у два пропущені голи на 16 та 17-й хвилині матчу - відзначилися Раконьяк та Чолович.

У другому таймі тренерський штаб Луческу випустив уже основний склад, який і зробив остаточний результат у цій контрольній зустрічі. На 70-й хвилині матчу Шапаренко не зміг реалізувати пенальті, однак успішно зіграв на добиванні. Через дві хвилини рахунок у матчі зрівняв Буяльський, який ефектно в дотик відправив м'яч у сітку воріт суперника після навісної передачі з лівого краю від Вітіньо. Крапку у спарингу поставив уже сам Вітіньо, який у карному майданчику розібрався з двома захисниками та більярдним ударом вразив лівий від воротаря кут воріт.

Для київського клубу це був другий спаринг на тренувальному зборі в Туреччині, у першому динамівці впевнено обіграли чемпіона Болгарії «Лудогорець».

«Чукарички» представляють найвищий дивізіон сербського чемпіонату з футболу (Суперліга). Минулого сезону команда стала бронзовою призеркою першості, в нинішньому сезоні після 21 матчу клуб з Белграду також розташовується на 3-му місці в турнірній таблиці.

Товариський матч

«Динамо» Київ - «Чукарички» - 3:2

Шапаренко (70), Буяльський (72), Вітіньо (84) - Раконьяк (16), Чолович (17)

Бражко (28)

«Динамо» Київ (1-й тайм): Бойко, Тимчик, Бурда, Сирота, Дубінчак, Бражко, Шепелєв, де Пена, Антюх, Гармаш, Кулач

«Динамо» Київ (2-й тайм): Бущан, Кендзьора, Забарний, Боль, Караваєв, Сидорчук, Шапаренко, Буяльський, Вітіньо, Циганков, Ванат (Бесєдін, 83)

«Чукарички»: Петрович, Стеванович, Дрежгич, Шапич, Роганович, Ковач, Міяйлович, Чолович, Лукич, Савич, Раконьяк

ДИНАМО КИЇВ - ЧУКАРИЧКИ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Олексій Мурзак Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 22:46 10

Анна Зубкова поділилася гарячими знімками у своєму Instagram

Коментарі