Металіст програв Колубарі у товариському матчі

Харківська команда зазнала поразки із мінімальним рахунком

Перший контрольний матч у межах другого тренувального збору в Туреччині обернувся для «Металіста» мінімальною поразкою від команди сербської Суперліги «Колубара».

Долю зустрічі, яка проходила у важких погодних умовах (сильний вітер, у другому таймі дощ), вирішив гол 35-річного форварда «Колубари» Деяна Дженича незадовго до фінального свистка.

На 88-й хвилині у сербів пройшов навіс із лівого флангу на ближній кут воротарського майданчика, звідки Дженич головою переправив м'яч у сітку.

«Металіст» - «Колубара» - 0:1
Гол:
Дженич, 88.

«Металіст» (1-й тайм): Рибак, Романюк, Мізюк, Федорів, Траоре, Демченко, Танковський, Балулі (к), Кайдалов, Мурза, Пейшото.
«Металіст» (2-й тайм): Каневцев, Ріаскос, Ралюченко, Сарапій, Дігтяр, Синчук, Чідомере, Касерес, Фомін (к), Харріс, Красніков.
Попередження: Федорів, 21; Танковський, 31; Синчук, 77 - гравець «Колубари», 10; гравець «Колубари», 13; гравець «Колубари», 36; гравець «Колубари», 39

У четвер, 4 лютого, «Металіст» стартує у турнірі Winter Cup 2022. О 19:00 за київським часом розпочнеться матч «Металіста» з одеським «Чорноморцем». У прямому ефірі поєдинок покаже телеканал «Футбол 1».

Михайло Шаповалов Джерело: ФК Металіст
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 20 травня 2024, 09:55 13

Український боксер очолив рейтинг після перемоги над Ф'юрі

Коментарі