Шахтар та Маріуполь у контрольному матчі голів не забили

Гірники мали велику ігрову перевагу, але не зуміли її реалізувати

Для «Шахтаря» це був уже другий матч на зборах у Туреччині, а для маріупольців лише перший. Було видно, що гірники явно перебувають у кращій фізичній формі, тож матч пройшов за їхньою великою ігровою перевагою.

Тільки в першій половині підопічні Роберто Де Дзербі могли кілька разів відправити м'яч у ворота суперників. Особливо близькими до цього були Маркос Антоніо на 30-й хвилині, коли влучив у поперечину та Фернандо на 37-й хвилині. Тут м'яч влучив у штангу. Також могли відзначитися все той же Фернандо й Матвієнко, але їхнім ударам не вистачило точності.

Щодо «Маріуполя», то свій єдиний гольовий момент вони створили на 33-й хвилині. По воротах пробивав Світюха, м'яч Трубін відбив, а Гончаруку завадив влучити у ворота Маркос Антоніо.

В другій половині зустрічі «Шахтар» повністю змінив свій склад, продовжуючи володіти великою перевагою. В перші хвилини після перерви мали непогані моменти Майкон і Мораес, проте їхнім ударам не вистачило точності. У середині тайму на якийсь період підопічним Остапа Маркевича вдалося відсунути гру від своїх воріт. І все ж таки кінцівка матчу пройшла в безперервних атаках гірників.

Особливо спекотно стало біля воріт Гальчука, починаючи з 75-ї хвилини, коли по черзі могли забити м'яч Судаков, Тете та Мораес, але маріупольців врятував їхній воротар. Потім Бондар головою після подачі кутового пробив поряд зі штангою. І тут же Мораес із двох метрів не зміг переграти Гальчука. Ще два моменти мав Мудрик, однак і тут надійно діяв голкіпер приазовського клубу.

Зрештою, голів так і не було. Нічия 0:0.

Товариський матч клубів української Прем'єр-Ліги

«Шахтар» (Донецьк) - «Маріуполь» (Маріуполь) - 0:0

«Шахтар»: (перший тайм) Трубін, Додо, Марлон, Матвієнко, Ісмаїлі, Маркос Антоніо, Бондаренко, Нерес, Патрік, Педріньо, Фернандо

(другий тайм): Пятов, Тобіас, Вітао, Корнієнко, Бондар, Степаненко, Майкон, Тете, Мудрік, Судаков, Мораєс

«Маріуполь»: Турбаєвський, Драмбаєв, Меліченко, Биков, Стасюк, Очеретько, Мішньов, Шостак, Світюха, Кащук, Гончарук. У другому таймі на поле вийшли Гальчук, Удод, Холод, Петерман, Микитишин.

Стадіон: «Регнум Спорт Центр». Белек (Туреччина)

ШАХТАР - МАРІУПОЛЬ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Ігор Заржицький Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 07:44 25

«Пенсіонери» разом із Михайлом обіграли «Тоттенхем» 2:0 у перенесеному матчі АПЛ

Хокей | 03 травня 2024, 23:10 7
Коментарі