Дотиснули під кінець. Динамо вирвало перемогу у матчі проти Реалу Мурсії

Голами відзначилися Кулач, Шапаренко та Буяльський

У вівторок, 25-го січня, відбувся контрольний матч, у якому зустрілися київське «Динамо» та «Реал Мурсія». Зустріч відбулася у рамках тренувального збору київського клубу в Іспанії та завершилася перемогою українського клубу з рахунком 3:1.

Перший свій м'яч на цих зборах кияни пропустили на 7-й хвилині: Бойко зміг парувати два удари від суперника, але з добиванням Мекки не впорався. Паритет на табло відновив Владислав Кулач, який на 19-й хвилині злету красиво відправив м'яч у сітку воріт Гальєго.

У другому таймі ближче до голу були суперники «Динамо», коли кілька небезпечних моментів не використав нападник «Мурсії» Борис Куасі. Луческу в перерві та по ходу тайму кардинально змінив склад на наближений до основи, але нічия трималася майже до фінального свистка. Лише під кінець тайму динамівців прорвало і вони забили двічі: на 85-й хвилині після навісу Циганкова відзначився Шапаренко, а ще через 2 хвилини ефектно на добиванні зіграв Буяльський.

Товариський матч

«Динамо» Київ - «Реал Мурсія» - 3:1

Кулач (19), Шапаренко (85), Буяльський (87) - Мекка (7)

«Динамо» Київ (1-й тайм): Бойко, Вівчаренко, Сирота, Бурда, Тимчик, Бражко, Шепелєв, Гармаш, Де Пена, Антюх, Кулач

«Динамо» Київ (2-й тайм): Моргун, Кендзьора, Боль, Шабанов, Вівчаренко, Сидорчук, Буяльський, Антюх (Вітіньо, 70), Шапаренко, Циганков, Кулач (Волошин, 79)

«Реал Мурсія»: Гальєго (Гільє, 70), А. Гонсалес, Хорхе, Лілу, Хайме, Гамза, Х. Лопес, Ботіа, Мекка, Рогнні, Борис

Стадіон: «Пінатар Арена» (Іспания)

ДИНАМО КИЇВ - РЕАЛ МУРСІЯ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Олексій Мурзак Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 07:50 1

Хлань чекає на виклик до збірної України

Коментарі