Ігор КОРСУН: «Ми добре налаштовані психологічно та готові йти у бій»

Гравець збірної України з футзалу – про майбутній поєдинок Євро-2022 проти Сербії

Гравець збірної України з футзалу Ігор Корсун розповів про налаштування «синьо-жовтих» на матч Євро-2022 проти Сербії.

- Як зараз проходить підготовка команди і чим вона живе?
- Команда усіма своїми думками у недільній зустрічі. Оскільки ми поступилися Нідерландам у першому матчі, нам потрібно перемагати. Це дуже важливо, адже команді потрібен результат.

- Як впоралися з емоціями і як вдалося здолати моральну напругу після непростого матчу зі збірною Нідерландів? Як команда налаштована зараз?
- Команда налаштована по-бойовому. Правду кажучи, тяжко оговтатися після поразки у першій грі. Але ми провели розбір гри, тренери вказали на наші помилки і ми рухаємося далі. Усі заряджені перемагати!

- Що Ви можете сказати про свого наступного суперника - збірну Сербії? Які переваги і недоліки цієї команди Ви могли б виділити? Можливо, відзначите когось серед гравців?
- Я б не хотів виділяти когось, але загалом скажу, що збірна Сербії - дуже сильна команда як в технічному плані, так і в тактичному.

- Чи були внесені корективи і тренувальний процес після матчу з Нідерландами? Ви почали награвати якісь інші комбінації, чи все залишилось без змін?
- За такий короткий проміжок часу дуже важко щось змінити. На мою думку, найважливіше - це психологічна підготовка. Потрібно перезавантажитися і правильно налаштуватися. Боляче було програти. Зараз ми добре налаштовані психологічно і готові йти в бій.

Нагадаємо, у стартовому поєдинку на Євро-2022 збірна України програла Нідерландам (2:3).

Олександр Тішура Джерело: Асоціація футзалу України
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 23 травня 2024, 08:26 3

Іван абсолютно нічого не показав і програв Батиржану Джукембаєву технічним нокаутом