ЛЕВІН: «Калітвінцев не прибув на тренування і на зв'язок не виходив»

Президент «Десни» розповів про ситуацію навколо екс-футболіста команди

Президент чернігівської «Десни» Володимир Левін розповів про ситуацію навколо екс-футболіста команди Владислава Калітвінцева, перехід якого до «Олександрії» чернігівський клуб вважає неправомірним, а також висловився про трансферний бан команди від УЄФА:

«Сьогодні у нас було перше тренування після Нового року. Усі гравці вийшли на це тренування. Ми чекали на приїзд Калітвінцева, але його, на жаль, не було. З нами на зв'язок він також не виходив. Ми сподіваємось, що футбол є першорядним для будь-якого гравця.

До правил футболу входить виконання контракту, підписаного з командою. Сподіваємося, що він вийде, з'явиться у команді та дограє другу частину сезону. Ми дуже на нього розраховуємо. «Десна» проводитиме тренувальний збір у Туреччині. Він уже оплачений, зокрема й за Калітвінцева. Тому команда «Десна» чекає на нього в себе.

Селекція вже підібрала групу футболістів, які нам потрібні, у тому числі і з оренди. Але зараз ми вирішуємо питання із трансферним баном. Якщо ми його не вирішимо, то кожен гравець буде на рахунку.

Представники футболіста Константіна Діми не виходили із нами на зв'язок. Ні адвокат, ні агент. Потрібне просто бажання гравця врегулювати це питання. Вже є рішення УЄФА, за яким футбольний клуб «Десна» має виплатити заробітну плату за наступні п'ять років. Оскільки у нас була несплата лише за три місяці, ми думаємо, що врегулюємо це питання більш лояльно, ніж зі штрафом на 5 років, який виставили нам».

Микола Степанов Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 29 вересня 2024, 07:14 1

Колишній чемпіон світу назвав актуальні бої для ЕйДжея

Коментарі