Давід НЕРЕС: «Обіцяю Шахтарю голи, асисти та титули»

Хавбек прокоментував свій переїзд до України

У суботу «Шахтар» підтвердив підписання вінгера Давіда Нереса. Гравець, який оформив контракт до кінця 2026 року, оцінив свій переїзд в Україну.

- Давіде, вітаємо в «Шахтарі»! Твої емоції від підписання контракту?
- Щиро дякую! Передусім хочу подякувати клубові, який прийняв мене тут чудово, з розпростертими обіймами, Містерові, директорові з футболу... Чекаю не дочекаюсь, коли одягну цю футболку і зможу виступати за «Шахтар».

- Кого з футболістів знаєш? Що загалом можеш сказати про «Шахтар», що тобі відомо?
- Це дуже великий клуб, він найкращий тут і гідно себе показує у єврокубках. Знаю чотирьох-п'ятьох футболістів «Шахтаря». Це деякі зі збірної Бразилії, а також Лассіна Траоре, що грав зі мною в «Аяксі». Я підтримую контакт із хлопцями, спілкуюсь, і вони мені дуже допомагають.

- Твоя мотивація, найближчі плани?
- Максимально додавати як футболіст і як людина, звісно ж, максимально допомагаючи команді. І допомагати головному тренерові. Завжди, коли йому буде потрібно, щоб я грав і робив свій внесок, я робитиму це. І, звісно ж, ми прагнемо вигравати титули.

- Ти відомий футболіст. Та зрештою розкажи українським уболівальникам, які твої найсильніші сторони?
- Не вважаю, що я такий уже й знаменитий. Сильні сторони? Гадаю, моя ліва нога, переміщення з м'ячем з флангу в середину - я дуже сильний у цьому. А ще асисти, забиті м'ячі й, головне, бажання перемагати.

- Що пообіцяєш фанатам «Шахтаря»?
- Обіцяю цілковиту самовіддачу, бажання, голи, асисти й титули.

Іван Зінченко Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 02:20 0

Битва аутсайдерів

Коментарі