Президент Десни: «Стався казус. Чекаємо Калітвінцева на тренуванні»

Володимир Левін не розуміє, за яким правом футболіст перейшов до «Олександрії»

Президент «Десни» Володимир Левін заявив, що 27-річний український півзахисник Владислав Калітвінцев, який раніше перейшов до «Олександрії», зобов'язаний 16 січня прибути до розташування чернігівського клубу.

«Він є членом нашого футбольного клубу. Ми звернулися до «Олександрії» та Калітвінцева, щоб вони роз'яснили цю ситуацію. Чому вони підписали контракт, якщо Калітвінцев не є вільним агентом, без участі «Десни»?

Нам потрібно отримати розуміння від «Олександрії», що вони думають щодо цього питання. Увійти у конфлікт - найпростіше. Із нього дуже складно виходити. Потрібно шукати компроміс. Нам потрібне розуміння, чому «Олександрія» зробила такий крок. Знаючи, що він є футболістом нашого клубу.

При переході з клубу до клубу один клуб повинен заплатити іншому клубу. І тому ведуться переговори, підписується контракт. Між клубами. Футболіст може переходити самостійно, якщо він є вільним агентом. Але в цьому випадку стався якийсь казус, у якому ми зараз розбираємося. Ми вважаємо, що 16 січня він має з'явитись у нас у клубі на тренуванні», - вважає Левін.

Раніше Калітвінцев заявив, що «Десна» має перед ним велику фінансову заборгованість.

Михайло Шаповалов Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 травня 2024, 07:01 9

Наставник збірної згадав про тяжку розмову у перерві гри з Північною Македонією

Коментарі