Гандбольні баталії, битва за трофей в Іспанії. Що дивитися на вихідних

Вболіваємо за наших біатлоністів у Рупольдингу, Миколенко може дебютувати в АПЛ, бокс у Вероні

Пропонуємо до вашої уваги найцікавіші спортивні події, які можна подивитися на вихідних.

14 -16 січня

Біатлон. Етап Кубка світу у Рупольдингу (Німеччина).

14 січня

Жінки. Естафета.

Час - 15.30. ТБ-трансляція - UA: ПЕРШИЙ. Аудіотрансляція матчу.

15 січня

Чоловіки. Естафета.

Час - 15.30. ТБ-трансляція - UA: ПЕРШИЙ.

16 січня

Жінки. Гонка переслідування.

Час - 13:15. ТБ-трансляція - UA: ПЕРШИЙ.

Чоловіки. Гонка переслідування.

Час - 15.45. ТБ-трансляція - UA: ПЕРШИЙ.

Getty Images/Global Images Ukraine

Етап Кубка світу в Рупольдингу стартував ще в середу: цього дня відбулися жіноча спринтерська гонка. У четвер пройшов чоловічий спринт, а далі за планом естафети та гонки переслідування. На етапі в Оберхофі Артем Тищенко та Дар'я Блашко завоювали для України першу медаль на Кубку світу цього сезону, посівши третє місце в сингл-міксті. Віримо, що і надалі наші спортсмени порадують українських любителів біатлону.

15 січня

Гандбол. Франція - Україна

Час - 19.00. ТБ-трансляція - Спорт-1.

Getty Images/Global Images Ukraine

Збірна України з гандболу потрапила до дуже непростої компанії на груповому етапі чемпіонату Європи. У першому поєдинку на континентальній першості наша команда зазнала поразки, і, скажімо відверто, інтрига в протистоянні із Сербією зникла задовго до фінальної сирени. Зрештою, «синьо-жовті» поступилися з рахунком 23:31. Другий матч на Євро-2022 стане для збірної України ще більшим випробуванням, адже протистоятимуть нашій команді олімпійські чемпіони Токіо французи. На чемпіонаті Європи «триколірні» стартували з перемоги у поєдинку проти Хорватії - 27:22.

16 січня

Бокс. Джо Сміт-молодший - Стів Джеффрард

Орієнтовний час - 6:00.

Бокс. Любомир Пінчук - Хосе Маріо Флорес

Орієнтовний час - 3:00.

У Вероні (штат Нью-Йорк, США) Джо Сміт-молодший проводитиме перший захист титулу чемпіона світу за версією WBO у напівважкій вазі (до 79,4 кг). Чемпіонський пояс Джо взяв у квітні минулого року, коли переміг росіянина Максима Власова. Спочатку суперником Сміта-молодшого мав стати Каллум Джонсон, але британець заразився коронавірусом і для чемпіона довелося шукати нового опонента.

Вечір боксу у Вероні цікавий і для українських уболівальників. В андеркарді 25-річний уродженець Львова Любомир Пінчук (13-2-1, 8 КО) битиметься з Хосе Маріо Флоресом (8-2-2, 4 KO) за титул чемпіона NABA Gold у першій важкій вазі. Свій попередній бій Пінчук проводив у хевівейті минулого року, перемігши американця Ендрю Саттерфілда технічним нокаутом у першому раунді.

Гандбол. Галичанка - Бріксен

Час - 15.00. Трансляція - YouTube.

Матч скасовано, «Галичанка» вийшла до 1/4 фіналу Європейського кубка ЄГФ. У виїзному матчі проти італійського «Бріксена» команда Віталія Андронова здобула впевнену перемогу з рахунком 36:29. Найкращим снайпером поєдинку у Брессаноні стала Діана Дмитришин, яка закинула 13 м'ячів у ворота суперниць. Результативною грою також відзначилися Марина Коновалова та Мар'яна Маркевич, які закинули 7 та 6 м'ячів відповідно.

Футбол. Тоттенхем - Арсенал. Матч перенесено.

Час - 18.00. ТБ-трансляція - Setanta Sports.

В рамках чергового туру Англійської Прем'єр-ліги відбудеться лондонське дербі. «Каноніри», які посідають четверте місце турнірної таблиці, випереджають «Тоттенхем» на два очки. Шпори підійшли до принципового протистояння з восьмиматчевою безпрограшною серією, яка дозволила команді Антоніо Конте покращити свою позицію після невдалого відрізка. «Арсенал» у минулому турі АПЛ програв «Манчестер Сіті» з рахунком 1:2, а «Тоттенхем» обіграв «Вотфорд» - 1:0.

Футбол. Атлетік - Реал

Час - 19.00. ТБ-трансляція - Megogo.

Getty Images/Global Images Ukraine

Мадридський «Реал» і «Атлетік» з Більбао в очному протистоянні розіграють Суперкубок Іспанії. «Галактікос» стали учасниками фіналу, у видовищному «Ель-Класіко» обігравши «Барселону». Основний час матчу завершився з нічийним результатом (2:2), а у додатковий час результативний удар Федеріко Вальверде приніс перемогу Королівському клубу. У другому півфіналі «леви» здобули вольову перемогу над мадридським «Атлетіко». Завдяки автоголу Унаї Симона «матрацники» відкрили рахунок, але баски зуміли відповісти двома результативними ударами. Нагадаємо, що матчі Суперкубку Іспанії проходять у Саудівській Аравії.

Футбол. Наші у топ-чемпіонатах

15 січня

АПЛ. Манчестер Сіті - Челсі

Час - 14.30. ТБ-трансляція - Setanta Sports.

У центральному матчі 22-го туру Англійської Прем'єр-ліги битимуться «Манчестер Сіті», за який виступає Олександр Зінченко, та «Челсі». Щоправда, півзахисник збірної України заразився коронавірусом і вже пропустив два поєдинки своєї команди. Команда Хосепа Гвардіоли на всіх парах мчить до чемпіонства. Лондонський клуб є найближчим переслідувачем «містян», відстаючи від лідера чемпіонату на десять очок. Отже, майбутнє протистояння має винятково важливе значення для обох суперників. Справжній «матч за шість очок», як кажуть.

АПЛ. Норвіч - Евертон

Час - 17.00. ТБ-трансляція - Setanta Sports.

Getty Images/Global Images Ukraine

«Евертон» став ще однією англійською командою, до якої прикута підвищена увага українських вболівальників. У складі «ірисок» дебютував захисник збірної України Віталій Міколенко, який відіграв весь матч проти «Халл Сіті» у Кубку Англії. У національному чемпіонаті справи у «Евертона» йдуть не найкращим чином: команда Девіда Мойєса розташувалася в нижній частині турнірної таблиці. Сподіватимемося, Миколенко допоможе своїм новим партнерам здолати аутсайдера АПЛ «Норвіч».

16 січня

АПЛ. Вест Хем - Лідс

Час - 16.00. ТБ-трансляція - Setanta Sports.

Черговий матч проведе і «Вест Хем», за який виступає Андрій Ярмоленко. Щоправда, українець має мало ігрового часу. Цього сезону півзахисник збірної України зіграв за «Вест Хем» 19 матчів у всіх турнірах, у яких забив 1 гол і віддав гольову передачу. Востаннє у стартовому складі на матч АПЛ 32-річний Ярмоленко виходив ще минулого сезону. Минулої середи у матчі проти «Норвіча» українець з'явився на полі на 88-й хвилині. Цікаво, що «Вест Хем» і «Лідс» зустрінуться вдруге протягом тижня: раніше «молотобійці» обіграли «павичів» з рахунком 2:0 у Кубку Англії.

Серія А. Аталанта - Інтер

Час - 21:45. ТБ-трансляція - Megogo.

Getty Images/Global Images Ukraine

В Італії відбудеться захоплююче протистояння. «Аталанта», яка займає четверте місце турнірної таблиці, на своєму полі зустрінеться з лідером чемпіонату «Інтером». При цьому, «нерадзурі» мають гру у запасі. Востаннє «Богиня» обігравала міланський клуб у листопаді 2018-го: з того часу дві перемоги здобув «Інтер» і чотири рази було зафіксовано нічийний результат. Сподіватимемося, у майбутньому протистоянні візьме участь і Руслан Маліновський. Тим більше, що у попередньому матчі своєї команди проти «Удінезе» українець відзначився голом та результативною передачею.

«Спеція», у складі якої виступає Віктор Коваленко, свій матч проведе у понеділок.

Олександр Тішура Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 вересня 2024, 19:40 2

Назаренко є найкращим бомбардиром чемпіонату