Марте РОЙСЕЛАНД: «Про боротьбу за ВКГ подумаю після Олімпіади»

Норвезька біатлоністка – про лідерство у загальному заліку

Біатлоністка збірної Норвегії Марте Олсбю Ройселанд прокоментувала перемогу у гонці переслідування на п'ятому етапі в Обергофі.

«Чудовий початок 2022 року! Обергоф виправдав усі очікування. Сильний вітер та сніг - все, як я хотіла. Гарне тренування перед Пекіном!

Тільки здається, що я була спокійна! Насправді, дуже хвилювалася. У таких погодних умовах гонки були непередбачуваними. Я стежила за виступом чоловіків і бачила, як по-різному у всіх проходила стрільба. Це турбувало, але я вчасно зібралася і концентрувалася на поточному моменті. Дуже задоволена своєю гонкою!

Жовтий біб лідера - це приємно і, звичайно, я намагатимуся зберегти його якомога довше. Але цього сезону моя головна мета - Олімпіада. І всі мої результати зараз - лише підготовка до головного старту у Пекіні. Про боротьбу за Великий кришталевий глобус я подумаю після Олімпіади.

Я стаю старшою. Хто знає, яким буде моє життя через рік? Звісно, ​​результати на етапі в Обергофі дуже радують, особливо з огляду на факт, що наступний чемпіонат світу теж пройде тут. Імовірно, після такого успіху на місцевій трасі я просто зобов'язана повернутись сюди знову», - сказала Ройселанд.

Денис Шаховець Джерело: Український біатлон
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 червня 2024, 08:14 0

Нападник на полі в поєдинку збірної не з'явився