Журналіст: Шевченко може бути звільнений з Дженоа у найближчі години

Керівництво клубу оцінює ситуацію після прикрої поразки від «Спеції»

Головного тренера «Дженоа» Андрія Шевченка можуть відправити у відставку вже у найближчі години, у ніч після прикрої поразки від «Спеції» (0:1) у 21-му турі Серії A.

Про це повідомляє в Twitter італійський журналіст Ніколо Скіра, причому інформацію підтверджує інший журналіст Джанлука Ді Марціо.

За даними джерел, керівництво клубу розгляне можливість подальшого перебування українця на посаді вже цієї ночі.

Ніколо Скіра повідомляє: «Андрія Шевченка може бути звільнено з «Дженоа» у найближчі години. Керівництво «россоблю» оцінює його становище після поразки від «Спеції». Це буде довга ніч роздумів».

Джанлука ді Марціо підтверджує: «Спекотні часи у генуезькому клубі. Після поразки вдома від «Спеції» та ясних слів президента Дзангрілло позиція Шевченка є менш міцною. У клубі «россоблю» в цей час розмірковують про майбутнє українського тренера, якому тепер загрожує відставка».

З моменту прибуття до Генуї на початку листопада Шевченко набрав лише 3 очки у 9 матчах. Забито лише 3 м'ячі, й команда набрала 12 очок, займаючи передостаннє 19-те місце в турнірній таблиці. Ці цифри поставили під загрозу перебування Шевченка у «Дженоа».

Микола Степанюк Джерело: Twitter
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 17:58 1

Дивіться найцікавіші моменти матчу 27-го туру УПЛ

Коментарі