Рената ВОРАЧОВА: «Мене депортують через Джоковича, але я бажаю йому успіху»

Чеська тенісистка не буде оскаржувати рішення австралійської влади

81-ша ракетка світу в парі Рената Ворачова, якій анулювали австралійську візу після скандалу з Новаком Джоковичем, розповіла, чому змирилася зі своєю депортацією після тижня, проведеного в Австралії.

«Очевидно, що австралійська тенісна асоціація ввела нас в оману - це обурює. Я хотіла зосередитись на тенісі, а не візах та карантині. Дивно - я тут уже тиждень, зіграла матч, а потім вони прийшли.

Коли я приїхала, мої документи уважно вивчили, але жодних проблем не було. Федеральна прикордонна служба одразу мене пропустила і я більше часу провела з чиновниками з Вікторії, які кудись відправляли мої папери. Але потім мене без проблем пропустили.

Я не маю наміру боротися. Сподіваюся, Джокович досягне успіху, але я не хочу витрачати час на політичну війну, яка тут йде. Через Джоковича федерали почали шукати лазівку у протоколі штату Вікторія. Тепер його юристи хочуть знайти лазівку у федеральних протоколах.

З одного боку, я потрапила до цієї ситуації через Новака - і, здається, я така не одна. З іншого боку, я хочу, щоби йому дозволили зіграти. Ми приїхали займатися спортом, а не брати участь у місцевих розбірках.

Я не вакцинувалася, бо була зайнята. Планувала зробити це після сезону, але, на жаль, зараз заразилася. І в мене вже не було часу зробити щеплення. Отже, я нічого не маю проти вакцинації - на відміну від Джоковича. Наші випадки абсолютно різні», - сказала Ворачова.

Володимир Клепач Джерело: Idnes
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 16 травня 2024, 19:04 0

Іга здолала 20-річну американку у двох сетах

Коментарі