Почали рік з перемоги. Ман Сіті здолав Арсенал на Емірейтс

Команда Пепа грала погано, але дотиснула суперника

Українські вболівальники, які очікували побачити в старті Олександра Зінченка, були розчаровані. Українець здав позитивний тест на коронавірус і відправився на карантин, а його місце в захисті зайняв номінальний центральний захисник Аке.

«Манчестер Сіті» мав перевагу над своїм найближчим переслідувачем у вісім очок. Мабуть, саме це і зіграло з підопічними Пепа поганий жарт - вони почали матч академічно, особливо не напружуючись. «Арсенал» трохи придивився і включив шалений високий пресинг. Відразу ж стався дивний епізод - Ремсдейл вибив далеко вперед на Мартінеллі, той віддав в центр на Ляказетта, який пасом направо відправив на побачення Едегора. Норвежця збив Едерсон, це був явний пенальті, але відеоповтор показав, що бразилець, граючи в ногу, ледь зачепив м'яч. Формалістика, не інакше.

«Арсенал» все ж забив - Тірні віддавав на Ляказетта, але на пас відгукнувся Сака і в один дотик пробив Едерсона. Гвардіола був дуже незадоволений грою своєї команди.

Getty Images/Global Images Ukraine

Після перерви нічого в плані гри «Сіті» не змінилося. Але на перший план знову вийшов арбітр - він побачив пенальті при контакті Джаки і Бернардо Сілви, подивився повтор і дав пенальті, який реалізував Марез. Знову ж таки, суперечливий епізод.

За хвилину відбулися дві події - спершу Аке виніс м'яч з своїх воріт після удару по них Ляпорта (Мартінеллі на добиванні не влучив у порожню рамку), а Габріел в центрі отримав другу жовту картку і достроково залишив поле.

Здавалося, що гра так і закінчиться з рахунком 1:1, але вже у доданий час Родрі зумів заштовхати м'яч в сітку і принести своїй команді перемогу, яка стала не зовсім логічною.

Getty Images/Global Images Ukraine

Англійська Прем'єр-ліга. 21 тур.

«Арсенал» - «Манчестер Сіті» - 1:2.

Сака, 31 - Марез, 57 (пен), Родрі, 90+3.

Джака, 55, Габріел, 57, Сака, 63, Холдінг, 68 - Родрі, 90+3, Бернардо Сілва, 90+5.

Габріел, 59 (друге попередження).

«Арсенал»: Ремсдейл - Томіясу, Вайт, Габріел, Тірні - Парті, Джака - Сака (Ельненні, 84), Едегор (Холдінг, 62), Мартінеллі - Ляказетт (Сміт-Роу, 71).

«Манчестер Сіті»: Едерсон - Канселу, Діаш, Ляпорт, Аке - де Брюйне, Родрі, Бернардо Сілва - Марез, Жезус (Гюндоган, 62), Стерлінг.

Арбітр: Стюарт Еттвелл.

Стадіон: «Емірейтс» (Лондон, Англія).

АРСЕНАЛ - МАНЧЕСТЕР СІТІ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Сергій Рип'юк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 07 травня 2024, 14:11 9

Анастасія у двох сетах переграла Ірину Бару з Румунії

Коментарі