Не Усик і не Вайт. Промоутер назвав наступних суперників Ф'юрі

Британський чемпіон може провести поєдинок з Енді Руїсом

Глава Toр Rank Боб Арум повідомив, що його підопічний Тайсон Ф'юрі може провести наступний поєдинок із Робертом Хеленіусом або Енді Руїсом.

Такий варіант існує через те, що обов'язковий претендент по лінії WBC Ділліан Вайт не хоче йти на поступки щодо гонорару.

«Сумно, адже Ділліан Вайт міг побитися з Тайсоном. Але в нашому розумінні вони неймовірно жадібні люди, враховуючи, яку суму вони просять.

Якщо Вайт упевнений у перемозі, нехай припинить дурницю з арбітражним судом і стримає апетит у доларових знаках. Людям цікаво дивитися лише на Тайсона. Ніхто в Сполучених Штатах не чув про Ділліана Вайта, правда. Ми запропонували йому угоду - 25 відсотків із гарантованою сумою у розмірі $5-5,5 млн, а також дали їм можливість поторгуватися.

Він же каже, що хоче понад $10 млн, що категорично виключено. Не розумію, про що він взагалі каже... Ними рухає жадібність. Нехай погляне на ті гроші, що він заробив під час кар'єри. То був би його найбільший гонорар.

Так що Тайсон захищатиме лише титул журналу The Ring. Сподіваюся, його чекає успіх, після чого він поб'ється з переможцем реваншу Усика та Джошуа, з поясом WBC або без нього на кону. Без сумніву, Ділліан Вайт виявиться тут єдиним лузером», - сказав Арум.

Читайте також: Промоутер впевнений, що Ф'юрі поб'ється і з Усиком, і з Джошуа.

Максим Гаптар Джерело: Fightnews
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 01 травня 2024, 18:50 3

Які передчуття і мрії перед Олімпіадою

Коментарі