УПЛ розповіла про єдиний телепул: «Трансляторів може бути багато»

Євген Дикий задоволений тим, що є інтерес до УПЛ

Виконавчий директор УПЛ Євген Дикий розповів про те, як просувається справа з єдиним пулом, який має розпочати роботу з сезону 2022/23.

При цьому в УПЛ не відкидають, що трансляторів може бути багато. Наразі УПЛ показують телеканали Футбол, канали групи 1+1, а також низка матчів доступна безкоштовно у Youtube.

«Йдеться не про єдиного транслятора. Може бути три-чотири транслятори, головне - щоб вони дотримувалися єдиних стандартів трансляції, використовували єдину графіку та техніку, щоб виконували всі вимоги, зазначені в документації».

«Була порада від УЄФА вже проводити зустрічі з потенційними покупцями. На території України ми вже провели майже з усіма. Цього тижня ми плануємо дві зустрічі. Також було проведено з міжнародними - DAZN, Setanta. Наступного тижня буде зустріч з Eleven Sports».

«В принципі, дуже тішить, що є чималий інтерес до УПЛ. За нашими підрахунками приблизно 11 потенційних бродкастерів, які можуть розглядати це питання. На території України їх 5, ще 6 - міжнародні», - сказав Дикий у коментарі Футбол News.

Раніше повідомлялося, що лідером є сервіс Megogo.

Іван Зінченко Джерело: Трибуна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 травня 2024, 04:55 46

Мінус гравці Руха: Олексій Сич, Богдан Слюбік, Роман Дідик, Віталій Роман, Ілля Квасниця

Коментарі