ФОТО. Гравці Шахтаря U-19 взяли участь у дитячому тренуванні

Юні футболісти «гірників» допомогли програмі Welcome Through Football

Гравці юнацької команди «Шахтаря» взяли участь у тренуванні дітей з проєкту Welcome Through Football.

Заняття пройшло в Києві в спортивному залі Гімназії А+. Футболісти юнацької команди Ілля Гулько, Дмитро Капінус, Антон Глущенко, Крістіан Бако, Андрій Булеза та Кирило Сігеєв у межах UEFA Solidarity Projects передали дітям 30 нових м'ячів і взяли участь у тренуванні.

Олександр Алексєєв, директор Академії ФК «Шахтар»:

- Акція Академії ФК «Шахтар» і Shakhtar Social у межах UEFA Solidarity Projects проводилась у контексті Юнацької ліги УЄФА. Мета проєкту - розширення обізнаності дітей у важливих соціальних питаннях, їхнє залучення до подібних ініціатив для підвищення відповідальності не лише на полі, а й за його межами.

Гравці юнацької команди з цікавістю сприйняли ідею проведення спільного тренування.

Антон Глущенко, футболіст «Шахтаря» U19:

- Відмінний захід. Ми зіграли у футбол і дістали задоволення, а головне - діти радіють. Пам'ятаю себе у їхньому віці, і завжди, коли з'являлась нагода поганяти у футбол зі старшими хлопцями, ми викладалися максимально. Здавалося, ніби граєш із зірками!

Welcome Through Football реалізується за підтримки European Football for Development Network (EFDN) та UEFA Foundation for Children. У проєкті беруть участь ще 6 європейських футбольних клубів: «Бенфіка» (Португалія), «Вердер» (Німеччина), «Евертон», «Шеффілд Юнайтед» (обидва - Англія), «Еммен» (Нідерланди) та «Аполлон» (Лімасол, Кіпр).

Михайло Шаповалов Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 червня 2024, 08:21 5

Чемпіонат Європи з футболу відбудеться в Німеччині з 14 червня до 14 липня

Коментарі