ДУЛУБ: «Багато нових гравців можуть негативно вплинути на роздягальню»

Наставник «Львова» поділився планами своєї команди на трансферне вікно

Головний тренер «Львова» Олег Дулуб розповів про плани команди на найближче трансферне вікно.

«Наш пріоритет на даному відрізку - українські футболісти. Легіонерів ми можемо дивитися лише у Туреччині, коли буде земля та трав'яні поля. Тут ми розпочинаємо роботу 10 січня, коли буде сніг. Легіонера, який прилітає з будь-якої країни Європи та потрапляє в такі умови, ти особливо не побачиш, а просто втратиш тиждень часу. Єдине, що буде проведено - це тестування на швидкість, щоб подивитися, в якому стані знаходиться команда.

Хотілося б, звичайно, підсилитися, хороших футболістів багато не буває. Тому все, що нам пропонуватимуть, ми розглянемо. Шукатимемо, перш за все, гравців атакувальної групи. Я дуже хотів би, щоб до 10 січня наша команда була сформована відсотків на 90, але я розумію, що це буде складно зробити. Але якщо ти хочеш отримати бажане - проси неможливого.

Будь-яка зміна має як позитивні моменти, і негативні. Ти не знаєш, як роздягальня відреагує на велику кількість нових гравців. Вони можуть негативно вплинути на роздягальню. У нас зараз це більш-менш налагоджено. Я бачу, як хлопці між собою спілкуються, як вони грають один за одного. Це великий позитив», - сказав Дулуб.

Зазначимо, що першу частину сезону «Львів» завершив на 12 місці у турнірній таблиці УПЛ, маючи в активі 17 очок.

Денис Шаховець Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 23 травня 2024, 10:38 6

Едді Хірн висловився про мегафайт у Ер-Ріяді