Де Дзербі просить Шахтар купити вінгера, що належить Челсі

Італійцю сподобався Кенеді, який нині виступає за «Фламенго»

Донецький «Шахтар» виявляє зацікавленість у послугах 25-річного лівого вінгера «Фламенго» Кенеді, контракт якого належить «Челсі», а у Бразилії він виступає на правах оренди.

Підписати Кенеді керівництво «гірників» особисто попросив головний тренер команди Роберто Де Дзербі. Після цього «Шахтар» зв'язався із «Челсі» щодо купівлі бразильця, але з «Фламенго» поки не контактував.

«Фламенго» орендував Кенеді до липня наступного року, заплативши в серпні «Челсі» 500 тисяч євро. Також у договорі між клубами міститься опція, котра дозволяє бразильцям викупити контракт вінгера будь-якої миті, поки діє орендна угода, за 10 мільйонів євро.

Кенеді провів у Бразилейрао-2021 14 матчів за «Фламенго», переважно виходячи на заміни. Забив 1 м'яч і віддав 1 результативну передачу.

«Челсі» підписав Кенеді у серпні 2015 року з «Флуміненсе» за 8 мільйонів євро. З того часу бразилець відіграв 27 матчів за «синіх» у всіх турнірах, записавши на свій рахунок по 3 забиті м'ячі та асисти.

В останні роки лондонський клуб вважає за краще віддавати Кенеді в оренду. У такому статусі бразилець уже встиг пограти за «Вотфорд», «Ньюкасл», «Хетафе» та «Гранаду».

Оціночна вартість Кенеді на Transfermarkt складає 7 мільйонів євро. Його контракт із «Челсі» закінчується влітку 2023 року.

Олексій Сливченко Джерело: UOL Esporte
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 18 травня 2024, 00:19 1

Дерек прокоментував майбутній поєдинок Олександра та Тайсона Ф'юрі

Коментарі