ВАРЛАМОВ: «ФХУ приховує від Суперліги приїзд президента ІІХФ до України»

Генеральний директор хокейної Суперліги звернувся до федерації

Генеральний директор хокейної Суперліги України Сергій Варламов дав коментар щодо інформації про візит до Києва Люка Тардіфа, президента Міжнародної федерації хокею:

«За інформацією, поширеною у ЗМІ та у хокейних групах, сьогодні до Києва прибув президент Міжнародної федерації хокею Люк Тардіф.

Проте Федерація хокею України всіма способами намагається приховати його візит від хокейної громадськості - професійних клубів, хокеїстів, тренерів ДЮСШ.

Такими діями президент ФХУ Георгій Зубко намагається побудувати «потемкінські села» та показати ІІХФ відсутність конфлікту між Федерацією та клубами, які на знак протесту проти кричучих дій ФХУ заснували хокейну Суперлігу.

На 13 грудня, на 16:00 призначено зустріч Люка Тардіфа з професійними клубами, проте жоден із шести клубів Суперліги не був на неї запрошений. Ця маніпуляція президента Федерації хокею України вкотре показує, що ФХУ - це наскрізь приватна крамниця, а не національна федерація, яка має захищати інтереси всіх учасників хокейної спільноти в Україні.

У зв'язку з цим, ми публічно звертаємось до Федерації хокею України з вимогою надіслати запрошення на відповідну зустріч клубам, які виступають у Суперлізі», - сказав Варламов.

Максим Гаптар Джерело: Хокейна Суперліга
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 22 травня 2024, 10:00 3

Агіт Кабаєл готовий провести бій з українським чемпіоном

Коментарі